Toroğlu'ndan Ümit Öztürk'e: Yaptığınız işin içine...

Ali Bozkurt
27.02.2022 - 23:27 | Son Güncellenme: 27.02.2022 - 23:38

A Spor Takım Oyunu programı hakem yorumcusu Erman Toroğlu, Galatasaray - Çaykur Rizespor maçının hakemi Ümit Öztürk'ü çok ağır eleştirdi. İşte detaylar...

Toroğlu'ndan Ümit Öztürk'e: Yaptığınız işin içine...

AJANSSPOR HABER

Ünlü hakem yorumcusu Erman Toroğlu, Galatasaray-Çaykur Rizespor maçının hakemi Ümit Öztürk'e çok sert tepki gösterdi. Aspor'daki yorumunda Toroğlu, "Ümit Öztürk sen hakem değilsin, sen hakem olamazsın" dedi. Toroğlu, Öztürk'ün, maçta 12 faule maruz kalan ve böylece Süper Lig tarihinde bir rekora adı yazılan Gedson Fernandes'i korumadığını söyledi.

'Ayıptır lan, aptal aptal kararlar'

Toroğlu, "Bu maç Fernandes diye bir adam var. Adama yapılanlardan hakem olarak utanın. Adam çok farklı oynuyor. Koru onu. Adama her pozisyonda vurdular, sen de af edersin trene bakar gibi baktın. Ben çıldırdım. Her pozisyonda indirdiler. Adamın ayağı bakla tarlası gibi olmuştur. Gedson Fernandes'i her pozisyonda indirdiler. Top oynayan adamı sahada tut. 1-2 sürekli indir. Ayıptır lan! Bas sarıyı, bas sarıyı, kırmızıyı! Nerede öyle hakem? Vermişler size bir düdük... Bekçi düdüğü gibi üfle! Maçın yorumunu yapın, yorumunu! Aptal aptal kararlar. Sen oyunun namusunu koruyamadın" dedi.

'Lan yürüyün gidin be'

Eleştiri dozunu artıran Toroğlu, "Sen bu oyuncuyu oynatamazsan, 'Sizin yaptığınız işin içine hani tüküreyim' demiyorum da.. Ayıp ya! Futbol seyredelim. Sen bugün beni adamdan mahrum ettin be hakem be! Bacaklar çürük içinde. Bakla tarlası...Ne o! Hakemlik yaptın! Dıt dıt dıt! Buradan atma şuradan at! Lan yürüyün gidin be!" dedi.

'İlk penaltı doğru ikinciyi vermem'

Öte yanda maçta Galatasaray lehine verilen iki penaltıyı da değerlendiren Erman Toroğlu, "Galatasaray'ın ilk penaltısı doğru. İkinci penaltıyı vermem, verene de bir şey demem" diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler