'Torpilli hakemler var'

14.12.2020 - 00:37 | Son Güncellenme: 14.12.2020 - 00:49

Son dakika spor haberleri… Erman Toroğlu, Alanyaspor - Beşiktaş maçını değerlendirdi. Süper Lig’in 12. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Alanyaspor'a 2-1 kaybetti. Erman Toroğlu, A Spor’da yayınlanan Takım Oyunu programında bu karşılaşmayı ve hakem kararlarını değerlendirdi. Alanyaspor ve Beşiktaş'ın kazandığı penaltılar doğru mu? İşte Toroğlu’nun Alanyaspor - Beşiktaş maçı yorumları...

'Torpilli hakemler var'

Alanyaspor, Süper Lig'in 12. haftasında Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etti ve 2 maç sonra kazandı.

Eski hakem ve spor yorumcusu Erman Toroğlu, bu mücadeleyi değerlendirdi.

İşte o açıklamalar:

Alanyaspor’un bir şablonu ve iskeleti var. Belli bir futbolu oynuyor. İyi oynayamadığı zaman bile bir şekli var. Bu maçta çok rahat bir futbol oynadı ve rahat galibiyet aldı. Beşiktaş karşısında zorlanmadı.

Hakemdi, federasyondu, transferdi… O devirler bitti artık. Adam gibi alacaksın oynatacaksın hak edeni. Bu hafta amiraller battı. 

Bugün Beşiktaş kazanacak futbolu oynamadı. 90 dakika boyunca Alanyaspor hak etti bu çok net. Fenerbahçe maçında ne methiyeler düzdük. Alanyaspor topu istediği gibi gezdirdi. 10 kişi bile baskı kurar gibi oldular. 

Hep küçük takımlar şikayetçiydi. Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş teknik direktörleri şikayet ediyordu. Büyük takımların teknik direktörleri şikayetçi, demek ki iyi gidiyor hakemler.

Alanyaspor'un kazandığı penaltı doğru. Penaltıyı yapan oyuncu eli ile net oynuyor. Bunun itmekle falan bir alakası yok. Çok net bir penaltı. 

Torpilli hakemler var. Hak etmeyen hakemler düdük çalıyorlar. Babası yıllarca hakemlik ve gözlemcilik yapmış. Sana 10, buna 6 veriyorlar. Yetenekli hakemlerin önünü kesiyorlar. 

Beşiktaş'ın kazandığı penaltı doğru. Orada oyuncu bırak gitsin, panki yapıyor. Penaltı yaptırması daha tehlikeli. Net penaltı.

Senin için hazırladığımız haberler