Erman Özgür Ve Levent Tüzemen'den Flaş Lucas Torreira Açıklaması

İsa Kethüda
13.08.2023 - 11:27 | Son Güncellenme: 13.08.2023 - 11:43

Spor yorumcusu Erman Özgür ve Levent Tüzemen, Galatasaray'ın Kayserispor ile berabere kaldığı maç sonrası Lucas Torreira ile ilgili flaş açıklamalar yaptı.

Erman Özgür Ve Levent Tüzemen'den Flaş Lucas Torreira Açıklaması

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında son şampiyon Galatasaray, deplasmanda Kayserispor ile 0-0 berabere kaldı. 

Karşılaşma sonrası Tivibu Spor yorumcusu Erman Özgür ve A Spor yorumcusu Levent Tüzemen, sakatlığı nedeniyle karşılaşmada forma giyen ancak yedekler arasında yer alan Lucas Torreira ile ilgili flaş açıklamalarda bulundu.

"Torreira ile ilgili bazı duyumla var ama kaynağını açıklayamayız"

Erman Özgür, "Torreira bir önceki maçta mide bulantısı nedeniyle oynamadı. Bugün oyuna dahi girmedi. Gelen bazı duyumlar var. Bunlar duyumdan ziyade çok net söylemler. Ama her şeyin kaynağını açıklayamayız, ayıp olur.

İlgini Çekebilir
Kayserispor-G.Saray maçının pozisyonları tartışıldı... Penaltı var mı?
Habere Git

"Torreira, Galatasaray'ı şampiyon yapan 2-3 oyuncudan biri"

Oyuncunun aldığı para ile dışarıdan gelen oyuncuların aldığı paralar arasında çok ciddi rakam farkları olduğu zaman oyuncular bir artırım isteyebilirler. Buna da hakları olduğunu düşünüyorum. Galatasaray'ı şampiyon yapan 2-3 oyuncudan biri Torreira" dedi.

"Lucas kulübedeyse bana göre oynayacak demektir"

Levent Tüzemen ise, "Lucas Torreira dönmediği sürece Galatasaray'ın oyun ritmi asla yerine oturmaz. Lucas kulübedeyse bana göre oynayacak demektir. Eğer oynamıyorsa Okan Buruk bir açıklama yapmalıdır. 

"Torreira'sız Galatasaray kaptansız uçağa benziyor"

Çünkü Torreira, savunmayı rahatlattığı gibi hücum hattının çok fazla geriye gelmeden baskılı oynamasını sağlıyor. Torreira'sız Galatasaray kaptansız uçağa benziyor" ifadelerini kullandı. 

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'da Siopis gelişmesi! Teklif...
Habere Git

6 milyon Euro'ya transfer edildi

Sarı-kırmızı takım, Lucas Torreira'yı 08.08.2022 tarihinde İngiliz kulübü Arsenal'den 6 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna katmıştı.

Torreira'nın Galatasaray'dan kazandığı ücret

Uruguaylı yıldız ile 2026 yılına kadar sözleşme imzalayan Galatasaray, Torreira'ya  her bir futbol sezonu için net 2.750.000 Euro vereceğini açıklamıştı.

Napoli ve Lazio gibi takımlarla ismi anılan 27 yaşındaki önlibero oyuncusu, sarı-kırmızılı takım ile çıktığı 34 karşılaşmada 1 asist kaydetti. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray'ın Wout Faes teklifi belli oldu!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler