Galatasaray'da Lucas Torreira sezona kırmızı kartla başladı!

15.08.2023 - 22:35 | Son Güncellenme: 15.08.2023 - 23:30

Son dakika | Galatasaray'ın yıldız önliberosu Lucas Torreira, 2023/24 sezonuna Olimpija Ljubljana karşısında kırmızı kart görerek başladı. Detaylar...

Galatasaray'da Lucas Torreira sezona kırmızı kartla başladı!

AJANSSPOR HABER

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda mücadele eden Galatasaray, Sloven takım Olimpija Ljubljana ile karşı karşıya geldi. Sarı-Kırmızılılar, ilk ayağını 3-0 kazandığı turun rövanşında ise 1-0 önde giderken, Lucas Torreira kırmızı kart gördü.

Sezona kırmızı kartla başladı

Sarı-Kırmızılı takımın yıldız önliberosu Lucas Torreira, 2023/24 sezonunun ilk maçına Olimpija Ljubljana karşısında çıktı. Uruguaylı futbolcu, maçın 64. dakikasında direkt kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

64. dakikada Lucas Torreira, orta alanda rakibine arkadan bir müdahalede bulundu. Karşılaşmanın hakemi bu pozisyonda direkt kırmızı kartına başvurdu. Pozisyonun ardından VAR kontrolü de gerçekleşirken, kararın yanlış olduğuna dair herhangi bir uyarı gelmeyince Torreira soyunma odasına gönderildi.

İlk hazırlık maçında sakatlanmıştı

Lucas Torreira, sezonun ilk hazırlık maçında sakatlanmış ve yaklaşık 40 gün boyunca sahalardan uzak kalmıştı. Geçen hafta Slovenya'da yapılan ilk maçta kadroda olan ancak bir gün önceki antrenmanda sorun yaşayan 27 yaşındaki futbolcu, Süper Lig'in ilk haftasında da kadroda olmasına rağmen süre alamadı.

Senin için hazırladığımız haberler