Tugay Kerimoğlu: “Torreira - Ndombele ikilisi çok fazla olur bu lige”

Ali Bozkurt
25.11.2023 - 21:51 | Son Güncellenme: 25.11.2023 - 21:54

Galatasaray'ın Alanyaspor'u 4-0 yendiği maçı Tugay Kerimoğlu ve İlker Yağcıoğlu, TRT Spor'da değerlendirdi. İlker Yağcıoğlu, Galatasaray'ın Manchester United maçı öncesi en kolay rakiple oynadığını söyledi. Tugay Kerimoğlu ise "“Torreira - Ndombele ikilisi çok fazla olur bu lige” dedi.

 Tugay Kerimoğlu: “Torreira - Ndombele ikilisi çok fazla olur bu lige”

AJANSSPOR HABER

TRT Spor'daki “Stadyum” programında Galatasaray’ın Alanyaspor’u 4-0 yendiği maçı değerlendiren İlker Yağcıoğlu, maçla ilgili “United maçından önce oynayabileceği en kolay maçı oynadı Galatasaray. Alanyaspor gerçekten çok kötü bir takım” yorumunu yaptı.

“Mertens’in 10 numara pozisyonuna dönmüş olması….”

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk’un Kerem Aktürkoğlu yerine Dries Mertens’i 10 numara pozisyonunda değerlendirmesi üzerine yorum yapan eski futbolcu İlker Yağcıoğlu, “Mertens’in 10 numara pozisyonuna dönmüş olması ne kadar değerli bir oyuncu olduğunu göstermiş oldu” dedi.

“Ndombele hazır değil ama hakikaten iyi futbolcu”

Tangum Ndombele’nin ilk 11’de görev yapması hakkında yorum yapan Yağcıoğlu, “Ndombele hâlâ hazır değil ama hakikaten iyi futbolcu. Fiziksel olarakta iyi yere gelirse, Torreira ile inanılmaz bir ikili olurlar” şeklinde konuştu.

“ManU maçına Mertens’le başlarım”

Alanyaspor filelerine 2 gol atan Dries Mertens’i değerlendiren eski milli futbolcu Tugay Kerimoğlu, “Manchester United maçına ben Mertens’le başlarım. Bölgelerine göre özel futbolcular vardır ve benim için Mertens bir numaradır” dedi.

“Torreira - Ndombele ikilisi çok fazla olur bu lige”

Tanguy Ndombele’nin performansını ve Torreira ile olan uyumunu değerlendiren ünlü yorumcu, “Ndombele’nin maç eksikliği çok fazla ama bu açığı kapatırsa Torreira - Ndombele ikilisi çok fazla olur bu lige. Bu ikili eğer olursa da Mertens önlerinde oynamalı” ifadelerini kullandı.

“Angelino’nun performansı tam bir hayal kırıklığı”

Tugay Kerimoğlu, Galatasaray’ın sol bek rotasyonunun sürekli değişmesinin sebebi olarak Angelino’nun performansını öne sürdü. Kerimoğlu, “Angelino’nun performansı tam bir hayal kırıklığı. Sol bekte olan değişiklikler normal çünkü Angelino iyi bir performans sergilemedi, defansif yönden çok zayıf ve hayal kırıklığı oldu takım için” yorumunu yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler