Galatasaray'da Lucas Torreira'dan aşk dolu paylaşım!

12.12.2023 - 20:51 | Son Güncellenme: 12.12.2023 - 20:59

Son dakika haberleri | Galatasaray'ın orta sahası Lucas Torreira, Türk sevgilisi Devrim Özkan ile aşk dolu bir paylaşımda bulundu. İşte detaylar...

Galatasaray'da Lucas Torreira'dan aşk dolu paylaşım!

AJANSSPOR HABER

Galatasaray bu gece Şampiyonlar Ligi'nde Kopenhag ile çok kritik bir mücadeleye çıkacak. Mücadele öncesinde Sarı-Kırmızılılar'ın orta sahası Lucas Torreira'ya, Türk sevgilisi Devrim Özkan'dan sosyal medyada aşk dolu bir paylaşım geldi.

Torreira'nın fotoğrafını paylaşan Devrim Özkan, Türkçe olarak "Benim aşkım, benim şampiyonum" anlamına gelen İspanyolca bir söz ekledi.

Torreira'dan cevap geldi

Lucas Torreira, sevgilisi Devrim Özkan'ın yaptığı paylaşımı kendi sosyal medya hesabında yeniden paylaştı. Uruguaylı yıldız, İspanyolca "Te amo mucho" sözleriyle, Devrim Özkan'a "Seni çok seviyorum" dedi.

İlgini Çekebilir
F1 pilotu Türk güzelin fotosunu beğendi! Keşke pistte de bu kadar hızlı olsa...
Habere Git

Kritik maçta sahada olacak

Bu gece Şampiyonlar Ligi'nde Kopenhag karşısında galibiyet arayacak olan Galatasaray'da, sevgilisi Devrim Özkan'ın paylaşımıyla gündeme gelen Lucas Torreira'nın ilk 11'de sahaya çıkması bekleniyor.

Lucas Torreira'nın performansı

Bu sezon Galatasaray'da 21 maçta süre bulan Lucas Torreira tüm maçlara ilk 11'de sahaya çıktı. 27 yaşındaki Uruguaylı, bu sezonki ilk asistini geçen hafta Pendikspor karşısında kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler