Torreira'dan ayrılan Devrim Özkan, internet fenomeniyle kol kola! Aşk iddialarına yanıt

10.03.2024 - 19:26 | Son Güncellenme: 10.03.2024 - 19:49

Galatasaraylı futbolcu Lucas Torreira ile yaşadığı ilişki kısa süre önce biten oyuncu Devrim Özkan, sosyal medya fenomeniyle görüntülendi. İşte aşk iddialarına yanıt...

Torreira'dan ayrılan Devrim Özkan, internet fenomeniyle kol kola! Aşk iddialarına yanıt

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Lucas Torreira ile oyuncu Devrim Özkan'ın ilişkisi çok konuşulmuştu. Kısa süre önce sona eren ilişkinin ardından Devrim Özkan, "Ebo" olarak da bilinen sosyal medya fenomeni İbrahim Tilaver ile görüntülendi. Bu birlikteliğin ardından "İkilinin arasında aşk mı yaşanıyor?" soruları gündeme geldi.

Kol kola görüntülendiler

Devrim Özkan ve İbrahim Tilaver, Karaköy'de bir mekandan birlikte çıkarkan görüntülendi. Kol kola yürüyen ikiliye magazincilerin sorduğu soru üzerine Devrim Özkan, "Sadece arkadaşız" yanıtını verdi.

Devrim Özkan'dan aşk iddialarına yanıt

İbrahim Tilaver ile aşk yaşadığı iddiaları sosyal medyada çok konuşulan Devrim Özkan, kendi sosyal medya hesabından durumla ilgili açıklama yaptı. Özkan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Herkese merhaba, bugün hakkımda çıkan ilişki haberleri gerçeği yansıtmamaktadır. Muhabir arkadaşıma da vermiş olduğum cevapta olduğu gibi; kalabalık bir arkadaş grubu ile yemeğe çıktık. Uzun süredir hakkımda yazılan doğruluğu olmayan konularla gündemiş meşgul etmek istemiyorum. Arkadaşlarımızla gülüp eğleneceğimiz günlerimiz bol olsun. Sevgiler."

"Sensin benim hediyem" demişti

Devrim Özkan, yeni yılda Instagram hesabından o dönemki sevgilisi Lucas Torreira ile birlikte olduğu bir fotoğraf paylaşmıştı. Başarılı oyuncunun fotoğrafa notu "Sensin benim hediyem" olmuştu.

Torreira fotoğrafı alıntıladı

Galatasaray'ın yıldızı Lucas Torreira da eski sevgilisi Devrim Özkan'ın paylaştığı fotoğrafı alıntılayarak kendi Instagram hesabının story bölümünde paylaşmıştı.

İkilinin son fotoğrafı oldu

Lucas Torreira ve Devrim Özkan, bu paylaşımdan kısa süre sonra ayrılık kararı aldı. Nedeni bilinmeyen ayrılıkla beraber, her iki isim de sosyal medya hesaplarında birbirlerinin olduğu fotoğrafları sildi ve takipten çıkarttı.

Senin için hazırladığımız haberler