Lucas Torreira'dan ilk gol yorumu! "Uzun zamandır beklediğim bir andı"

Akın Ungan
08.03.2024 - 22:22 | Son Güncellenme: 08.03.2024 - 22:26

Galatasaray'ın yıldız ön liberosu Lucas Torreira, 6-2 kazanılan Çaykur Rizespor maçında gol attı. Sarı-Kırmızı forma ile ilk kez gol sevinci yaşayan futbolcu açıklama yaptı.

Lucas Torreira'dan ilk gol yorumu! "Uzun zamandır beklediğim bir andı"

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 29'uncu haftasında Galatasaray, evinde Çaykur Rizespor'u konuk etti. Rams Park'ta oynanan mücadele gol yağmuruna sahne oldu. Sarı-Kırmızılılar maçı 6-2 kazandı.

Torreira'dan ilk gol sevinci

Galatasaray, 31'inci dakikada skoru 2-0 yaptı. Orta alanda topu kazanan Dries Mertens, Mauro Icardi ile oynadı. Icardi, sol kanattan topla birlikte ilerlerken savunma arkasına sarkan Wilfried Zaha'yı gördü. Zaha topu kontrol ederken sol çaprazda, dar açıdan şutunu attı. Kaleci topu penaltı noktasına doğru çeldi. O bölgeye hareketlenen Lucas Torreira, ağları havalandırdı.

Uruguaylı ön libero Galatasaray formasıyla ilk golünü kaydetti. Kaptan Fernando Muslera, vatandaşının sevincine ortak olmak için kalesini terk ederek Torreira'nın yanına koştu.

İlgini Çekebilir
Rams Park'ta gol yağmuru! Lider tam gaz...
Habere Git

"Uzun zamandır beklediğim bir andı"

Maçın ardından açıklama yapan Torreira, "Çok mutluyuz. Uzun zamandır beklediğim bir andı. Bu formayla ilk golümü attım. Takım performansı en önemlisiydi. Tüm arkadaşlarımı kutluyorum. Anneme ve kız kardeşlerimin ve bütün kadınların Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum. Taraftarımıza da teşekkür ediyorum. Bizi çok iyi desteklediler" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler