Barcelona-Galatasaray Maçı Sonrası Domenec Torrent Açıklama Yaptı

Akın Ungan
11.03.2022 - 01:43 | Son Güncellenme: 11.03.2022 - 01:53

Avrupa Ligi'nde Barcelona ile karşılaşan Galatasaray, Camp Nou'dan 0-0 beraberlikle ayrıldı. Maçtan sonra Teknik Direktör Domenec Torrent açıklama yaptı.

Barcelona-Galatasaray Maçı Sonrası Domenec Torrent Açıklama Yaptı

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu'nda Galatasaray, Barcelona ile karşı karşıya geldi. İlk maçı Camp Nou'da oynayan Sarı-Kırmızılılar, zorlu mücadeleden 0-0 beraberlik ile ayrıldı. Avrupa'daki namağlup serisine devam eden Galatasaray'da Teknik Direktör Domenec Torrent, açıklamalarda bulundu.

Xavi ile ne konuştular?

Maç sonunda Barcelona Teknik Direktörü Xavi ile aralarında geçen diyalogdan bahseden Domenec Torrent, "Biz Xavi ile arkadaşız, uzun yıllar geçirdik birlikte. Sadece İstanbul'a onu beklediğimizi söyledim ve o da iyi yolculuklar diledi." ifadelerini kullandı.

"İnanılmaz memnunum"

Torrent, "Bizim kondisyon antrenörlerimizi tebrik etmek gerekiyor. Son Konyaspor maçında iyi oynayamadık. Ama Süper Lig'deki en şiddetli takım olduğunu gösterdi. Biz kendimizi geliştirdik bu konuda. Çok büyük efor sarf etti oyuncular ve şu anki fiziksel kapasitelerinden inanılmaz memnunum." dedi.

"Biz başka plan hazırladık"

İspanyol teknik adam, "Florya'da çok zaman geçiriyoruz. Barcelona'nın ofansif özelliklerini minimalize etmeye çalıştık. Barcelona ile yüz yüze mücadele eden takımlar 4 gol yiyerek gidiyordu. Biz başka plan hazırladık." şeklinde konuştu.

"En önemli maç Barcelona maçı değil Beşiktaş maçı"

Torrent, "Şu anda İstanbul'da hava durumu nasıl ama iyi olmadığını duydum. Yarın zaten Barcelona'da antrenman yapmayı düşünmüştük. Kulübe söyledim ben İzmir'e, Antalya'ya iner, çalışma yaparız ya da burada kalırız. Şu anda antrenman yapmamız lazım çünkü en önemli maç Barcelona maçı değil Beşiktaş maçı." açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler