Burak Elmas Gedson Fernandes Hakkında Açıklama Yaptı

01.03.2022 - 22:32 | Son Güncellenme: 01.03.2022 - 22:51

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, transfer sezonunda alamadıkları ve Rizespor'a kiralık giden Gedson Fernandes hakkında canlı yayında açıklama yaptı. İşte detaylar...

Burak Elmas Gedson Fernandes Hakkında Açıklama Yaptı

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto Süper Lig'de beklenen performansı gösteremeyerek taraftarını hayal kırıklığına uğratan Galatasaray, ara transfer döneminde uzun süre gündeminde tuttuğu Gedson Fernandes transferini bitiremeyerek, tepki çekti. Gelecek sezon için Beşiktaş ile anlaşma sağlayan Gedson, sezon sonuna kadar Çaykur Rizespor'a kiralandı.

İlk lig golünü Galatasaray'a attı

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Çaykur Rizespor'u evinde konuk eden Galatasaray, eski futbolcusu Gedson Fernandes'le de ilk defa karşı karşıya geldi. Zorlu mücadelede gol perdesini açan isim olan Gedson, ligdeki ilk golünü atarken, performansı ile Sarı-Kırmızılılar'a iç geçirtti.

Babel: "İyi oyuncuları savunmanın tek yolu kardeşim"

Attığı şık gol ile takımını öne geçiren Gedson Fernandes, tribünlerden tepki gördü. Benfica'da yaklaşık 6 ay boyunca futbol oynamamasına rağmen, performansı ile dikkat çeken Fernandes, Galatasaray savunmasına zor anlar yaşattı. Galatasaray'ın maç boyunca yaptığı 19 faulün 12'si Gedson Fernandes'e oldu. Maç sonunda bacağında oluşan kanamayı paylaşan Gedson'a, Ryan Babel, "İyi oyuncuları savunmanın tek yolu kardeşim" yanıtını verdi.

Torrent: "Onun için merkezde 3 kişi olmalıydık"

Karşılaşmadan 3-2 galibiyet ile ayrılan Domenec Torrent, geceye damga vuran Gedson hakkında, "Gedson çok iyi bir box to box oyuncusu. Onun için merkezde 3 kişi olmalıydık." ifadelerini kullandı.

Elmas: "Başka şeylerden vazgeçmemiz gerektirecekti"

Bugün Haber Global'de yayınlanan Yüz Yüze Programı'nda, Buket Aydın'ın canlı yayın konuğu olan Galatasaray Başkanı Burak Elmas ise Gedson Fernandes'in transfer süreci hakkında, "Gedson, Galatasaray'a gelmesi mümkün olan oyunculardandı. Fakat bu transfer, Galatasaray'ın başka şeylerden vazgeçmesini gerektirecekti." şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler