Torrent Galatasaray'a geri istediği oyuncuları açıkladı
Editör: Feride Kara
Son Güncelleme /
Galatasaray teknik direktörü Domenec Torrent hafta sonu oynayacakları Fenerbahçe derbisi ve sarı kırmızılı takımda geçirdiği zaman hakkında açıklama yaptı

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, Habertürk TV'den Ayhan Şensoy'a önemli açıklamalarda bulundu. İşte Torrent'in açıklamaları.
Torrent "Bu maça sadece bu açıdan bakmak yanlış olur. Sezonun kalan diğer maçlarında da takımın kendini kanıtlaması gerekir. Tabii ki bu maç inanılmaz önemli. Barcelona - Real Madrid maçlarıyla çok benzer. Barcelona ve Real Madrid iyi gitmediklerinde El Clasico'yu kazandıklarında sanki sezonu kurtarmış gibi oluyorlar. Kesinlikle böyle bir şey yok.

Biz Fenerbahçe maçını kesinlikle kazanacağız. Tüm gücümüzü vereceğiz. Fakat bir maçla oyuncuların ve kulübün geleceği değişmez. Derbiden hangi sonuç çıkarsa çıksın, sadece bu kulüp için arma için ve Galatasaray taraftarı için tüm maçları kazanmaya çalışmalıyız.
Kerem Aktürkoğlu'nun derbide oynaması ile ilgili konuşan Torrent "Kerem, Karagümrük maçında rahatsızlığından dolayı oyundan çıktı. Karagümrük maçının devre arasında Cicaldau ve Taylan oyundan çıkmak istedi. 15 dakika daha oynamalarını istedim. Kerem'i her gün takip ediyoruz. Umarım derbide oynayabilir. Cuma günü netleşir. Oynayamazsa da farklı çözümler buluruz. Tabii ki de en iyi oyuncularla oynamak isteriz. Ancak bir oyuncunun yokluğunu bahaneye çevirirsek, yanlış yere odaklanmış oluruz."
Torrent ''Öncelikle önemli oyuncularımız Emre Akbaba ve Yunus Akgün'ü geri getirmek istiyoruz. İkisi de Galatasaray'ın oyuncusu olduğu için rahatlıkla bunu söyleyebilirim. Önümüzdeki sene daha fazla Türk oyuncuyla oynamamız gerekecek. Ben futbol hayatımda 3 şeye önem veririm. Birincisi genç oyunculara bakmak. Bizim A takıma çıkacak oyuncumuz yoksa o zaman transfer isterim."

Galatasaray'da oyuncular, Torrent'in sistemine çabuk uyum sağlayabildi mi? sorusuna Torrent "Hayır, bu konuda hiç memnun değilim aslında. Çok daha geliştirmemiz gerekiyor. Oyuncuların sahada çok daha kendilerini göstermeleri gerekiyor. Açıkça çok memnun değilim ama zamana da ihtiyacımız var.''
Bu videoya da göz atabilirsin
Sizin için önerilen haberler

TFF açıkladı! İşte Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor maçlarının VAR hakemleri

İtalyanlar Livakovic için geldi! Fenerbahçe'ye iki transfer teklifi

Nihat Kahveci: "Bir santim öne oynadığı her topu kaybeder mi ya!"

McLaren’le Norris, Miami GP’de pole’a uçtu!

Los Angeles Lakers, Houston Rockets'ın sezonunu bitirdi! Alperen Şengün'den transfer açıklaması

Samsunspor - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Muhtemel 11'ler

Fenerbahçe - Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Muhtemel 11'ler...

Trabzonspor - Göztepe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Muhtemel 11'ler...

Real Madrid'in parlayan yıldızı Arda Güler! En iyisi seçildi

Beşiktaş, Gaziantep FK deplasmanından 3 puanla döndü!

Sergen Yalçın: "Hedefimiz yok... Konsantrasyonu da zor"

Radoi: "Futbol gerçekten nankör bir oyun"

Hakan Daltaban: "Heyecanla hep beraber yarı finali bekliyoruz"

Salih Uçan: "Burası Beşiktaş, kimse bırakamaz"

Galatasaray'ın planı sızdı: Fenerbahçe’nin eski yıldızı İstanbul yolunda

