Torrent, Galatasaray'a vatandaşı Alvaro Gonzalez'in transferini istiyor

Feride Kara
24.01.2022 - 19:31 | Son Güncellenme: 24.01.2022 - 21:26

Galatasaray devre arası transfer döneminde Fransız ekibi Marsilya'da forma giyen Alvaro Gonzalez için satın alma opsiyonuyla kiralama teklif yapabilir

Torrent, Galatasaray'a vatandaşı Alvaro Gonzalez'in transferini istiyor

Süper Lig'de son dört maçında dört mağlubiyet alarak düşme hattının üç puan üstünde 27 puanda bulunan Galatasaray defans için transfer çalışmalarına başladı. Sarı kırmızılılar Marsilya'nın 32 yaşındaki İspanyol stoperi Alvaro Gonzalez için satın alma opsiyonuyla beraber kiralama teklif yapacak. Gonzalez bu sezon Fransız ekibi Marsilya'da 10 maçta sahada kaldı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da beklenen ayrılık gerçekleşti!
Habere Git

Torrent vatandaşı Gonzalez'i istiyor

UEFA Avrupa Ligi'nde Galatasaray Marsilya maçında da forma giyen Gonzalez için İspanyol teknik adam Domenec Torrent istekli. Vatandaşı Gonzalez'in Galatasaray defansında yer almasını isteyen Torrent Marcao ve Nelson'un performansının rekabet içinde yükseleceğini düşünüyor. 

Torrent transfer için ne demişti?

2-1 kaybedilen Trabzonspor maçından sonra transferde farklı özellikleri olan oyunculara yönelebileceklerini anlatan Domenec Torrent "Belli bir stil içinde oynayabilmek için zamana ihtiyacım var. Oyuncularımın belli bir alışkanlığı var. Şu anda herkesin iyiliği için en kısa vadedeki en büyük hedefimiz puan kazanmak. Daha iyi oyuncuya ihtiyacımız yok ama farklı kalitesi olan oyunculara ihtiyacım olabilir. Galatasaray'ın şu anki kadrosundan çok memnunum. Şu anda oyuncuların özelliklerine alışması gereken ve onlardan performans alması gereken kişi benim" ifadelerini kullanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler