Domenec Torrent Penaltı Kararına İsyan Etti: "Çok Saçma..."

20.03.2022 - 18:46 | Son Güncellenme: 20.03.2022 - 18:57

Galatasaray'ın deplasmanda Gaziantep Futbol Kulbü'ne 3-1 yenildiği maç sonrası teknik direktör Domenc Torrent açıklamalarda bulundu. İşte Torrent'in açıklaması.

Domenec Torrent Penaltı Kararına İsyan Etti: "Çok Saçma..."

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Gaziantep Futbol Kulübü, sahasında karşılaştığı Galatasaray'ı 3-1'lik skorla mağlup etti.

Sarı-kırmızılı takımda teknik direktör Domenec Torrent, maç sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. İspanyol teknik adam şu ifadeleri kullandı: 

"Çok saçma bir penaltı"

"Sahada dengeli bir maç vardı. Sonuç sahadaki oyunu net olarak tam yansıtmıyor diye düşünüyorum. Ve son saniyede bir gol yedik ilk yarıda. Ayrıca çok saçma bir penaltı olduğunu aslında söyleyebilirim. Neden onun penaltı olduğunu anlayamıyorum. 

İlgini Çekebilir
Aslan'da 'MAXIM'um düşüş
Habere Git

"Futbol adil bir oyun değil"

Gomis'in beraberlik getirme şansı da vardı orada ama olmadı. Tabii ki futbol adil bir oyun değil. Bizim orada 2-2 yapmamız durumunda maç farklı bir yere gidebilirdi. Fakat bizim golü kaçırmamız ve rakibin kontradan gole ulaşması, bunların sonucunda sonuç elimizden kaçtı. Dediğim gibi maç sahada gayet dengeli gidiyordu."

Penaltı nasıl oldu?

70. dakikada Gaziantep ceza sahasında Berkan İsmail Kurtu'nun topa yükseldiği sırada Figueiredo'ya yaptığı müdahalenin ardından hakem Arda Kardeşler penaltı noktasını gösterdi. Penaltı için topun başına geçen Maxim meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 2-1.

Senin için hazırladığımız haberler