Galatasaray'da Domenec Torrent, Dursun Özbek Yönetiminin Aramadığını Söyledi

Akın Ungan
17.06.2022 - 13:54 | Son Güncellenme: 17.06.2022 - 14:03

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, yeni seçilen Dursun Özbek yönetiminin henüz kendisini aramadığını söyledi. Torrent'le yola devam edilecek mi?

Galatasaray'da Domenec Torrent, Dursun Özbek Yönetiminin Aramadığını Söyledi

Burak Elmas'ın ardından yönetime gelen Dursun Özbek'in, Domenec Torrent ile yola devam edip etmeyeceği merak konusu. Sarı-Kırmızılılar'ın İspanyol çalıştırıcısı Torrent, Habertürk'e yaptığı konuşmada flaş açıklamalarda bulundu. Torrent, kulüpte kalıp, kalmayacağını bilmediğini söyledi.

"Yeni yönetimden kimse beni aramadı"

Dursun Özbek yönetiminin başa geldiğinden beri hiç konuşmadıklarını dile getiren Domenec Torrent, "Yeni yönetimden kimse beni aramadı. Ben göreve devam edecek gibi çalışmalarımı sürdürüyorum. Umarım kısa sürede yeni yöneticilerle konuşma şansım olur" ifadelerini kullandı.

Rose'la temas kuruldu, Okan bekliyor

Domenec Torrent ile henüz iletişime geçmeyen Dursun Özbek'in yeni sezona hangi hoca ile gireceği belirsizliğini sürdürüyor. Okan Buruk alternatifi bekletilirken, Marco Rose ile görüşmeler gerçekleştirildi.

Rose'un menajeri ile girilen temastan olumsuz yanıt alındığı belirtildi. Yıllık maliyeti 5 milyon Euro'yu bulan Marco Rose'un Türkiye'de çalışmaya sıcak bakmadığı ifade edildi.

Senin için hazırladığımız haberler