Galatasaray'ın eski genel sekreteri Köksal Ünlü Torrent'i bombaladı

Feride Kara
18.04.2022 - 23:46 | Son Güncellenme: 19.04.2022 - 01:31

Galatasaray'ın Burak Elmas yönetiminde genel sekreteri olan ve istifa eden Köksal Ünlü Malatyaspor maçının ardından Domenec Torrent'i sert bir dille eleştirdi

Galatasaray'ın eski genel sekreteri Köksal Ünlü Torrent'i bombaladı

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Galatasaray, kendi sahasında Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'u Babel ve Halil Dervişoğlu'nun golleriyle 2-0 mağlup etti. 

Köksal Ünlü'den Torrent eleştirisi

Galatasaray'ın eski genel sekreteri Köksal Ünlü maçın ardından Twitter üzerinden Domenec Torrent için sert bir eleştiri paylaşımı yaptı.  Köksal Ünlü: "İnanılır gibi değil. Yardımcı antrenör kadrosundan konuya dahil edilen Torrent, Galatasaray'ın teknik direktörü ve bir yıl daha mukavelesi var. Yazık, çok yazık."

 Ünlü Burak Elmas yönetiminden istifa etmişti

Köksal Ünlü Galatasaray’da Burak Elmas başkanlığındaki yönetim kurulunda yer almış ancak yönetimde yaşanan krizin ardından istifa etmişti. Yönetimde genel sekreter görevi üstlenen Köksal Ünlü o dönem Rezan Epözdemir’in ardından istifasını vermişti. 

Ünlü'nün istifa dilekçesi 

16 Aralık 2021 tarihinde Köksal Ünlü, yaptığı açıklamayla istifa gerekçesinin yönetim kurulu içinde yaşadığı idari, sportif ve iktisadi derin fikir ayrılıkları ve anlaşmazlıklar olduğunu ifade etti.

Ünlü, "22 Haziran 2021'den bugüne şeref ve onur duyarak sürdürdüğüm Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeliği ve Genel Sekreterlik görevlerimden kendi irademle istifa etmiş bulunuyorum. İstifa gerekçem; son dönemde Yönetim Kurulu içinde yaşamakta olduğum idari, sportif ve iktisadi derin fikir ayrılıkları ve anlaşmazlıklardır. Sarı-kırmızı renklere gönül vermiş herkesin bilmesini isterim ki 6 ay boyunca görevimi Galatasaray'a yakışan şekilde ifa ettim ve bence bazen böyle bir istifa da Galatasaray'a hizmettir. Çocukluk aşkıma olan sevdam yaşadığım müddetçe baki kalacak. Başkanımız ve Yönetim Kurulu'na sonsuz başarılar dilerim. Saygılarımla" ifadelerini kullandı.

 

Senin için hazırladığımız haberler