Domenec Torrent'in iddialarının ardındaki gerçek ortaya çıktı! Fatih Terim...

03.05.2022 - 09:08 | Son Güncellenme: 03.05.2022 - 12:41

Galatasaray'da Domenec Torrent'in Sivasspor yenilgisi sonrasında yaptığı açıklamalar gündem olurken, İspanyol çalıştırıcının iddialarındaki 'analist" gerçeği ortaya çıkardı.

Domenec Torrent'in iddialarının ardındaki gerçek ortaya çıktı! Fatih Terim...

Galatasaray'da Fatih Terim'in ardından göreve getirilen Domenec Torrent'in performansı taraftarların tepkisini çekti. Sarı-kırmızılı takımın Sivasspor maçında yaşadığı mağlubiyetin ardından taraftarlar, yönetim ve Torrent'i istifaya davet etti. Galatasaray'da İspanyol çalıştırıcının maçın ardından yaptığı açıklamalar ise gündem oldu. 

"Yangından mal kaçırır gibi..."

Torrent, Sivasspor yenilgisi sonrası düzenlenen basın toplantısında şu ifadeleri kullandı:

Kulübü nasıl bulduk, tamamen boş haldeydi. Göreve geldiğimde tüm rakip analizleri, veriler, bilgisayar programları silinmiş, kağıtlar yırtılıp atılmıştı. Analist yok, yangından mal kaçırır gibi... Bir anda üç tane maçımız oldu. Oyuncular, kulübün en büyük değerleri. Kulübü boş bulduk ve onlarla 1,5 ay boyunca elimizden geleni yaptık. Galatasaray'ın 20 yıl öncesini unutun, gerçeği yaşamalıyız. Kötü durum. 'Dur' demek gerekiyordu, bunu başardık. Son 1 aydır çalışmak çok zor. Kulüp durdu! Ne transfer var, ne kiralık oyuncu durumu. Her şey durdu. Her gün bu şekilde.

Analistçiler kovulmuş

Milliyet'te yer alan habere göre; Burak Elmas ve ekibinin Fatih Terim’le yolları ayırdığı dönemde A Takım Bilgi İşlem Uzmanı Olgu Şimşek, Maç Analiz Sorumlusu Cihan Ünal’ın da işlerine son verildiği belirtildi. Bu isimlerin ayrılırken “İhtiyaç olması halinde her zaman yardıma hazırız” mesajını yetkililere verdiği ancak herhangi bir şekilde kendileriyle temas kurulmadığı  bildirildi.

Çelişkili ifadelerin hedefi yönetim

Göreve geldikten sonra oyunculara “8 haftadır sizleri izliyorum” diyen Torrent’in Demir Grup Sivas maçı sonrası açıklamaları ise büyük bir çelişki olarak yorumlandı. Diğer taraftan Katalan teknik adamın bu açıklamasıyla meslektaşına değil yönetime dokundurduğu iddia edildi.

İlgini Çekebilir
Luis Campos, Galatasaray'ın yıldızını 20 milyon euroya satıyormuş!
Habere Git

"Kurumsal hafızayı sildiler"

Torrent’in kendisine anlatılan Galatasaray ile karşılaştığı tablonun çeliştiğini ima ettiği belirtildi. Ayrıca camiada ise “Florya’da herkesin işine son verildi. Kurumsal hafızayı sildiler” yorumları yapıldı.

Fatih Terim yanıt vermeyecek

Önce Burak Elmas’ın “Galatasaray siyasetinde kendi iradesi olmasa da kullanılmaya çalışılan sayın Fatih Terim’edir, o da çıksın konuşsun” açıklaması, ardından da Torrent’in Demir Grup Sivasspor karşılaşması sonrası açıklamalarıyla beraber gözler Fatih Terim’e çevrilmişti. Fatih Terim’in polemiğe girmek istemediği ve herhangi bir yanıt vermeyeceği öğrenildi.

Senin için hazırladığımız haberler