Domenec Torrent'ten Galatasaray Yönetimine: Bana Saygısızlık Yaptınız

İsa Kethüda
22.06.2022 - 13:15 | Son Güncellenme: 22.06.2022 - 13:22

Galatasaray haberleri... TFF Süper Lig takımlarından Galatasaray'ınb sözleşmesini feshettiği Domenec Torrent, sarı-kırmızılı yönetime sitem etti. Detaylar.

Domenec Torrent'ten Galatasaray Yönetimine: Bana Saygısızlık Yaptınız

Galatasaray'ın sözleşmesini tek taraflı feshettiği teknik direktör Domenc Torrent, flaş açıklamalarda bulundu. İspanyol çalıştırıcı kendisine saygısızlık yapıldığını ve bu nedenle kalan parasını peşin istediğini söyledi.

"Bana saygısızlık yaptınız"

Sözcü'de yer alan habere göre; Torrent, “Bana saygısızlık yaptınız. Bir kez bile görüşmeden teknik direktör adayları ile görüşüp anlaştınız. Ailemle beraber günlerce bekledim. 

"Kalan paramı peşin istiyorum"

Bu tavrınız nedeniyle kalan paramı peşin istiyorum. Konu para değil, şahsıma ve ekibime karşı sergilenen tutum” diyerek soğuk rüzgarlar estirdi.

"En büyük Cimbom!"

Sosyal medya hesabından taraftarlara veda eden Torrent, “Zor bir dönemde geldik. Kendimizi dışarıda olanlardan soyutlayarak, fazla gürültü yapmadan sadece işimize odaklandık. Takımın ihtiyacı olduğu zamanlarda yardımcı oldukları için istisnasız bütün Galatasaray taraftarlarına teşekkür ediyorum. En büyük Cimbom!” diyerek veda etti.

Galatasaray Torrent'e ödeme yapacak mı?

Öte yandan, Sarı-Kırmızılılar'ın Torrent ile yollarını ayırmasından sonra en çok merak edilen konu İspanyol çalıştırıcıya yapılacak ödeme oldu. Galatasaray yönetimi, Domenec Torrent ve yardımcılarının sözleşmesini haklı fesihle sonlandırdı. Şu an bir ödemenin yapılmayacağı belirtildi.

İlgini Çekebilir
Okan Buruk sonrası Aslan'dan transfer taarruzu! İmzalar peş peşe geliyor
Habere Git

Torrent'in 1 aydır görevini yapmadığı belirtildi

Domenec Torrent ve ekibi, isterse konuyu yargıya taşıyabilir. Galatasaray yönetimi, Torrent ve ekibinin yaklaşık bir aydır görevini yerine getirmediğini belirterek haklı fesihle sözleşmeyi sonlandırdı.

Senin için hazırladığımız haberler