Galatasaray'da Torrent Devam Edecek Mi? Galatasaray'ın Kampı Ne Zaman?

Salim Manav
02.06.2022 - 16:54 | Son Güncellenme: 02.06.2022 - 17:07

Galatasaray'da 1 yıl daha sözleşmesi olan teknik direktör Domenec Torrent görevine devam edecekmiş gibi plan program yaptı ve tatile çıktı. Detaylar haberimizde...

Galatasaray'da Torrent Devam Edecek Mi? Galatasaray'ın Kampı Ne Zaman?

AJANSSPOR HABER

Galatasaray geçen sezon öncesi olduğu gibi yeni sezona başlamadan önce de başkanlık seçimine gidecek. Önümüzdeki Cuma günü Eşref Hamamcıoğlu ve eski başkan Dursun Özbek, sarı kırmızılı kulübün yönetimine gelmek için yarışacak. Hamamcıoğlu ve Özbek, başkan seçilmeleri halinde Domenec Torrent ile çalışıp çalışmayacakları konusunda kesin bir tutum almış değil. 1 yıl daha sözleşmesi olan İspanyol teknik adam da görevine devam edecekmiş gibi plan program yaptı ve tatile çıktı.

Kampta 'Barcelona sistemi' uygulanacak

Ajansspor'un elde ettiği bilgiye göre Torrent, yeni sezon öncesi kamp çalışmasında radikal bir değişikliğe gidecek. Türkiye'de alışık olunan kamplardan değil, Barcelona gibi dünya devlerinin genelde uyguladığı bir çalışma yaptıracak. Torrent'in kampı maçlardan oluşan bir içeriğe sahip olacak. Torrent, tamamen maç oynanması üzerine kurulan bir kamp yaptıracak. Maçlar arasındaysa yeni sezon için yüklemeler yaptıracak.

Hedef 60 maç

İspanyol teknik adamın maç odaklı kampı tercih etmesinin nedeni takımı, yoğun maç trafiği ve seyahatlerine daha sezon öncesi kamplarda alıştırmak. Torrent'in, Galatasaray yeni sezonda Avrupa'da mücadele etmese de 60 maç oynamayı hedeflleyen takımların kamp modelini tercih etti. Yeni seçilecek başkanın Torrent ile devam etmemesi halindeyse Galatasaray'ın yeni sezon kamp programını sil baştan yeniden belirlemesi gerekecek. Bunun için de yeni yönetimin elini çok çabuk tutması gerekecek.

Senin için hazırladığımız haberler