Galatasaray'da Domenec Torrent'ten bomba Ryan Babel raporu

10.05.2022 - 09:13 | Son Güncellenme: 10.05.2022 - 13:02

Galatasaray'daki geleceği belirsizliği koruyan Domenec Torrent, gelecek sezon için hazırladığı raporunda tecrübeli futbolcunun takımda kalmasını istedi. İşte detaylar...

Galatasaray'da Domenec Torrent'ten bomba Ryan Babel raporu

Galatasaray'da mevcut yönetim ve teknik direktör Domenec Torrent konusunda belirsizlik devam ediyor. Sarı-kırmızılı takımdaki geleceği merak konusu olan kurmaylar ve teknik heyet bir yandan seçim süreci gündemini görüşürken, bir yandan da önümüzdeki sezon için çalışmalarını sürdürüyor.

Torrent, Burak Elmas'a raporunu verdi

Milliyet'te yer alan habere göre; başkan adayları Metin Öztürk ve Eşref Hamamcıoğlu'nun seçilmeleri durumunda devam etmeyi düşünmediği Domenec Torrent bir yandan kadro planlaması konusunda, Burak Elmas'a rapor iletiyor. Burak Elmas ve Domenec Torrent arasındaki görüşmelerde konuşulan gelecek sezon planlamasını konusundaki ilk rapora ulaşıldı.

Ryan Babel'in kalmasını istedi

Galatasaray'da 35 yaşındaki Ryan Babel için "kalsın" raporu çıktı. Cim-Bom'daki geleceği pamuk ipliğine bağlı olan Teknik Direktör Domenec Torrent sürekli olarak 11'de şans verdiği Babel'in yeni sezonda da takımda olmasını istedi.

İlgini Çekebilir
Acun Ilıcalı'dan transfer açıklaması! Mesut Özil ve Ryan Babel...
Habere Git

Gençlere örnek gösterdi

Sözleşmesi biten Babel'in takımda kalması gerektiğini yetkililerle paylaşan Galatasaray Teknik Direktörü, takımdaki gençlere de Hollandalı futbolcuyu örnek gösterdi. Başakşehir maçı sonrası Babel'in 20 yaşındaki gençlere göre daha fazla mücadele ettiğini anlatan Torrent, tecrübeli futbolcuyu, ligde son 6 maçtır ilk 11'de sahaya sürüyor.

Babel ücretinde indirime gitti

Hollandalı futbolcu, Katalan teknik adamın takımın başına geçmesiyle beraber vazgeçilmezler arasına girdi. Torrent ile beraber kendini bulan Babel'in de 1+1 senelik kontrat yapmaya hazır olduğu ve ücretinde yarı yarıya indime sıcak baktığı bildirildi. 3 senedir sarı- kırmızılı formayı giyen 35 yaşındaki futbolcu, bu süreçte yüklü bonuslar ve primler hariç net 9.5 milyon euro kazandı.

Senin için hazırladığımız haberler