Konyaspor Maçı Sonrası Galatasaray'da Domenec Torrent Açıklama Yaptı

05.03.2022 - 21:31 | Son Güncellenme: 06.03.2022 - 01:43

Galatasaray Teknik Direktörü 2-0 kaybedilen Konyaspor maçından sonra, Fatih Terim'e gönderme yaparak, "Bu takımı ben kurmadım. Ne bulduysak o" dedi...

Konyaspor Maçı Sonrası Galatasaray'da Domenec Torrent Açıklama Yaptı

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Galatasaray, Konyaspor ile karşı karşıya geldi. Zorlu Konya deplasmanında 2-0 kaybeden Sarı-Kırmızlılar'ın teknik direktörü Domenec Torrent, açıklamalarda bulundu.

"İlk 20 dakikada maçı kaybettik"

Domenec Torrent, "İlk 20 dakikada maçı kaybettik. İkinci yarıda dengeli gidiyordu ama 2-0'dan sonra maçın devamı zor oldu. İkinci yarıda çok daha iyi oynadık. 19 dakika içerisinde 2 tane gol yemek zor olabilir. İyi oynayan ve oynadıkları maçlarda hak ettiklerini alan bir takıma karşı ilk dakikalarda konsantre olarak sahaya çıkmak lazım." şeklinde konuştu.

"Bazı maçları da kaybedeceğiz"

Sözlerine devam eden Torrent, "Birçok maçı kazanacağız, bazı maçları da kaybedeceğiz. İlk geldiğimizde karışık durumdaydık, oradan biraz çıktık. Bundan sonraki maçlara kazanmak için çıkacağız." ifadelerini kullandı.

"Bütün antrenörler hata yapabilir"

Torrent, bir gazetecinin Erick Pulgar ve Sacha Boey'in performansı ile Bafetibi Gomis tercihine ilişkin soruyu ise, "Birbiriyle çok bağdaşmayan ve çok mantıklı olmayan şeyler. Mesela Omar UEFA listesinde yok. Boey, iki maçtır oynamamıştı dolayısıyla maç ritmine alışık değil. Omar, iyi antrenman çıkartıyor takım arkadaşları gibi, oynatalım ki birazcık ritmi de artsın. Barcelona'da neyle karşılaşacağımı biliyorum. O yüzden onu da birazcık korumaya çalışıyorum. Çünkü 4 gün içerisinde hem maçımız var hem de arada bir yolculuk yapacağız. İnanın ki bütün antrenörler hata yapabilirler. Yani bir karar alacağımız zaman bunun bir sebebi mutlaka vardır" diye cevapladı.

"Bu takımı ben yapmadım"

Torrent, 5 oyuncunun liste dışında olduğuna değinerek, "Bu takımı, bu kadroyu ben yapmadım. Bu bana kalmış olan bir kadro. Bu meydan okumayı kabul ettim. Burada olmaktan çok memnunum ama ne bulduysak o. Geldiğimde 28 oyuncu vardı, 23 değil. Şimdi kendimizi geliştirmemiz lazım. Çok şikayetçi olunması kabul edilemez, sürekli bir sonraki adımı düşünmemiz gerekiyor. Her hafta maçımız var, her maçta bana aynı soru geliyor; 'Neden oyuncuları oynatmadınız?’. 5 fazla oyuncumuz var. O yüzden sürekli değişmesi gerekiyor. Tabii yazık burada olmayı hak eden bazı oyuncular olamıyorlar. Ama ilk önce fiziksel olarak uygun mu?, ondan sonra antrenmanlarda iyi yapıyor mu? Bunların hepsini düşünüp ona göre bir karar almak gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Fernando Muslera açıklaması

Sakatlık geçiren Fernando Muslera'nın durumuna ilişkin Torrent, "Gelişmeye başladı. Şu anda içeriden takıma yardımcı olmaya çalışıyor. Takımla antrenmana 3-4 gün önce başladı. Dolayısıyla bakacağız, önemli olan kendini nasıl hissettiğidir. Eğer oynamaya hazır hissediyorsa zaten gelir, söyler" diye konuştu.

Metin Öztürk: "Göztepe ve Rize'nin mağlubiyetine sevinir olmak, pes artık!"

Öte yandan Galatasaray Divan Kurulu Üyesi ve Galatasaray Başkan Adayı olarak seçime girmiş olan Metin Öztürk, sarı-kırmızılıların Konyaspor karşısında aldığı 2-0’lık mağlubiyetin ardından sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Öztürk, sarı-kırmızılı yönetime tepki göstererek, "116 yılda bizi getirdikleri nokta Göztepe ve Rize’nin mağlubiyetine sevinir olmak. Pes artık. İbra ironimizi anlamayanlara da sevgiler" ifadelerine yer verdi.

Senin için hazırladığımız haberler