Torunoğulları'ndan Şenol Güneş ve transfer açıklaması!

30.05.2017 - 19:17 | Son Güncellenme: 30.05.2017 - 19:17

AJANSSPOR ÖZEL-Beşiktaş Yöneticisi Erdal Torunoğulları, Radyospor'da yayınlanan Haber Aktif programında Emrah Karalinç ve İlker Koç'a konuştu.

İşte Erdal Torunoğulları'nın açıklamalarından satırbaşları:

'Şenol Hoca Türkiye'nin en iyi hocası'

"Şampiyonluğu hak ettik, camiamıza hayırlı olsun. Çok mutluyuz. Başakşehir'i tebrik ediyorum fakat sonunda gülen taraf biz olduk. Şenol Hoca Türkiye'nin en iyi hocası. Onun için zaten tercih ettik. Hocamız bizden bizde hocamızdan memnunuz. Bizim için ve Şenol Hoca için doğru tercih"

' Bursaspor maçından sonra şampiyon olduk'

"Şenol Hoca transferlerle alakalı mutlaka rapor sunacaktır. Raporu görmeden bir şey diyemem. Hocamızın raporuna göre transfer yapacağız. Lyon maçında çok üzülmüştüm. Fenerbahçe maçında bir talihsizlik yaşadık. Orada bir sıkıntı yaşadım. 4 maça konsantre olduk bana göre zaten Bursaspor maçından sonra şampiyon olduk. Şampiyonluk sevincini Bursaspor maçından sonra yaşadım"

' Başakşehir'i tebrik ediyorum'

"Yarışta olmayacak şeyler olabiliyor. Başakşehir çok büyük bir mücadele örneği gösterdi. Geçen sezon şampiyonluk yolu daha sıkıntılıydı, Başakşehir'i tebrik ediyorum. Geçen sezon Şampiyonlar Ligi bizim için büyük bir tecrübeydi, bu sezon eksiklerimizi göreceğiz. Ona göre kurgulayacağız. Şampiyonlar Ligi farklı bir olay bu sezon farklı işler yapacağız"

'Sosa'yı Türkiye'de kimse bilmezken...'

"Sosa'yı Türkiye'de kimse bilmezken biz getirdik. Bu sezonki arkadaşlarda aynı şekilde. Şu anda transferle ilgilenen arkadaşlarımız var. Bu konuda bir şey söyleme şansım yok.  Beşiktaş'ın gelirine göre planlaması var. Ona göre değerlendireceğiz. Zaman zaman hatalar olabilir, en az hatayla önümüze bakmamız lazım"

'Rakiplerimizin kötü olması onların sorunu'

"Beşiktaş her sezona şampiyonluk hedefiyle başlar. Beşiktaş'ın iyi olmadığı dönemlerde rakipleri şampiyon olmuştur. Böyle bir çıkarım yapmak gerek o zaman. Rakiplerimizin kötü olması onların sorunu bizim sorunumuz değil. Şu anda şampiyonluğun keyfini çıkaracağız. Osmanlıspor bayram havası halinde karnaval gibi olacaktır"

YASAL UYARI: BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler