Tosic ayrılığı resmen açıkladı! Yeni adresi...

03.12.2020 - 08:28 | Son Güncellenme: 03.12.2020 - 08:37

Türkiye'de Beşiktaş ve Gençlerbirliği formaları giyen Dusko Tosic, Çin Ligi ekiplerinden Guangzhou'dan ayrıldığını açıkladı. Tosic takımdan neden ayrıldı? Beşiktaş'a mı transfer olacak? İşte detaylar...

Tosic ayrılığı resmen açıkladı! Yeni adresi...

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş'tan sonra futbol kariyerine Çin'de devam eden Dusko Tosic, Guangzhou’dan ayrıldığını açıkladı. Tosic, veda mesajında neler söyledi? Beşiktaş'a geri mi dönecek? Detaylar haberimizde...

Tosic, Çin ekibinden ayrıldığını açıkladı

Dusko Tosic, kendisine ait sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak Guangzhou’dan ayrıldığını duyurdu. 2,5 yıldır formasını giydiği Çin ekibine ve taraftarlarına veda eden Tosic, kendisine verilen destek için teşekkür etti.

Tosic'in veda mesajı

Sırp futbolcu veda mesajında, "2.5 yılda beni destekleyen Guangzhou kulübüne ve tüm taraftarlarına teşekkür ederim. Guangzhou'nun kalbimde özel bir yeri olacak. Bu güzel ülkeden ayrıldığım için üzgünüm. Ama aynı zamanda geleceği ve yeni fırsatları dört gözle beklediğim için mutluyum" dedi. 

Tosic bu sezon kaç maçta oynadı?

2018'de transfer olduğu Guangzhou'da Tosic 17 maçta 1 gol atmıştı. 2019 sezonunu 12 maçta 3 golle bitiren futbolcu, bu yıl ise 12 maçta 1058 dakika süre aldı ve 2 gollük katkı verdi. 

Beşiktaş'a geri mi dönecek?

Yakın zamanda Dusko Tosic'in Beşiktaş'a geri döneceği iddia edilmişti. Hatta menajeri, Tosic'in Beşiktaş'a dönebilmek için fedakarlık yapmaya hazır olduğunu söyledi. 1 ay sonra 36 yaşına girecek olan futbolcu, Beşiktaş'tan ayrılıp Çin ekibine transfer olduğunda siyah-beyazlılara 4.5 milyon Euro kazandırmıştı. Beşiktaş'tan ise Tosic konusunda resmi bir açıklama gelmedi.

Senin için hazırladığımız haberler