Tosic'den Pjanic transferinin perde arkası! Sergen Yalçın'ın flaş tepkisi...
Editör: Akın Ungan
Son Güncelleme /
Beşiktaş'ın Miralem Pjanic transferinde kilit rol oynayan Dusko Tosic, sürecin perde arkasını ve Sergen Yalçın'ın tepkisini anlattı.

Son 5 Haber

Beşiktaş'ın Avrupa Ligi'ndeki rakibi belli oldu! Beşiktaş - Hradec Kralove maçları ne zaman, hangi kanalda?

Italiano rüzgarı Danimarka'da da esti! Kartal ikinci yarıda uçtu

Nuri Şahin'den Inter Turku Yenilgisi Sonrası Dikkat Çeken Sözler

Orkun Kökçü yeniden sahnede! Penaltıda hata yapmadı

(ÖZET) Al İttihad: 1 - Esenler Erokspor: 2 Maç Sonucu
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Beşiktaş formasıyla şampiyonluk yaşayan Sırp savunmacı Dusko Tosic, Miralem Pjanic'in siyah-beyazlılara transferiyle ilgili bilinmeyenleri anlattı.

Sırbistan'daki Kurir Gazetesi'ne konuşan 36 yaşındaki futbolcu, futbolu Beşiktaş ya da Kızılyıldız'da bırakmak istediğini ancak teklif almadığını söylerken Pjanic transferinin kısa sürede resmileştiğini söyledi.
Aldığı tekliflerden bahseden Tosic, "Kariyerimi resmen bitirmeden takım elbise giydim. Bu yaz sezonunda birkaç teklif aldım ama Beşiktaş'ı bekliyordum. Kariyerimi Beşiktaş veya Kızılyıldız'da bitirmek istiyordum" dedi.
Pjanic'in Beşiktaş'a transferini anlatan 36 yaşındaki Tosic, "İstanbul'da Sergen Yalçın ile oturuyorduk. Bir orta saha oyuncusuna ihtiyacı olduğunu söyledi. Hemen aklıma Pjanic geldi. Menajeri ile temasa geçtim ve birkaç dakikada transferi bitirdik. Sergen Yalçın, Barcelona'da oynayan bir futbolcuyu aldığına inanamamıştı" ifadelerini kullandı.
