Tosic'e ilk tebrik Jelena'da

29.09.2017 - 05:37 | Son Güncellenme: 29.09.2017 - 05:37

Tosic'e ilk tebrik Jelena'da

Beşiktaşlı Sırp futbolcu Dusko Tosic’in eşi Jelena Karleusa, Posta'dan Canan Danyıldız'a çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçeli Ozan Tufan sizin fotoğraflarınızı beğendiğinde, “Tosic seni döver” dediniz mi?
Hayır. O kim, tanımıyorum bile! O tweet’i duydum, “Ne yazmış, çevirin” dedim ama çevirmediler. Kötü bir şey yazdığını anladım ama öyle bir yanıt vermedim.

Dusko vücudunuzun en çok neresini sever?

Onun en sevdiği şey benimle kavga etmek! Seksi giyineyim, güzel olayım ama eve dönünce benimle kavga etsin... Buna bayılıyor. Yıllardır böyle.

Birbirinize pahalı hediyeler alır mısınız?
Tabii ki. Ona verdiğim en pahalı hediye iki kız çocuğu! Onun bana aldıkları da çok pahalı bir liste, oraya hiç girmeyelim.

Beşiktaş’ın başarılı savunma oyuncusu Dusko Tosic’in eşi Jelena Karleusa, Gayrettepe’de bulunan ünlü gece kulübü Masquerade’de konser verdi.

Yoğun ilginin olduğu konser öncesi Jelena, “İstanbul ’da ilk sahnem, çok heyecanlıyım” dedi ve ekledi:

“Ben Türkiye’nin yemeklerini, kültürünü ve müziklerini çok seviyorum. Çok cesur kıyafetler giydiğim doğru. Ama ben sahne performansı ve şovu yapıyorum ve buna göre giyiniyorum. Eğer çok fazla paranız ve güzel bir vücudunuz varsa kendinize her şeyi yakıştırabilirsiniz. Ben kendi kendimin stilistiyim. Ama sokakta çok sıkıcı kıyafetler giydiğimi düşünüyorum.”

‘Dusko’dan çok kazanıyorum’

“Dusko beni kıskanmaz. Benim o halimi seviyor” diyerek sözlerine devam eden seksi şarkıcı, “Sırbistan’da en çok Tarkan dinleniyor. Ben de Tarkan ile tanışmak ve onunla şarkı söylemek isterdim. Ben burada Dusko’nun eşi olarak tanınıyorum. Bundan da gurur duyuyorum. Ama size şunu söyleyeyim... Ben bir sene içerisinde Dusko’nun kazandığı paradan daha fazla para kazanıyorum. O benim kocam ama ben daha çok kazanıyorum” ifadelerini kullandı. (Fanatik)

Jelena ayrıca, "Ben kendimi güzel bir kadın olarak görmüyorum." açıklamasında bulundu.

Beşiktaş'ın yıldızı Dusko Tosic'in eşi Jelena Karleusa sosyal medyadan yaptığı Halloween (Cadılar Bayramı) paylaşımlarıyla yine gündemde...
Jelena Karleusa da Cadılar Bayramı (Halloween) akımına ayak uydurarak paylaşımda bulundu.

Jelena'nın yaptığı kedi kostümlü paylaşım sosyal medyada binlerce beğeni aldı. (Skorer)

Beşiktaş, Galatasaray'ı derbide 3-0 yenerken; takımının ikinci golünü atan Tosic'e ilk tebrik eşi Jelena Karleusa'dan geldi. Jelena, sosyl medya hesabından Tosic'in fotoğrafını paylaştı ve "Dünyanın en iyi savunmacısı. Bravo bebeğim" ifadesini kullandı.

Beşiktaş, Galatasaray'ı derbide 3-0 yenerken; takımının ikinci golünü atan Tosic'e ilk tebrik eşi Jelena Karleusa'dan geldi. Jelena, sosyl medya hesabından Tosic'in fotoğrafını paylaştı ve "Dünyanın en iyi savunmacısı. Bravo bebeğim" ifadesini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler