Tosic'in menajeri Beşiktaş'ı açıkladı: "Fedakarlık yapmaya hazır"

18.11.2020 - 09:42 | Son Güncellenme: 18.11.2020 - 09:50

Beşiktaş haberleri... Bir dönem TFF Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta forma giyen Dusko Tosic'in menajerinden transfer açıklaması geldi. Milos Malenovic, Tosic'in Çin'deki misyonunu tamamladığını, Türkiye'den transfer teklifi aldığını ve Beşiktaş isterse fedakarlık yapmaya hazır olduğunu da söyledi. İşte detaylar...

Tosic'in menajeri Beşiktaş'ı açıkladı: "Fedakarlık yapmaya hazır"

AJANSSPOR-HABER

2015-2018 yılları arasında Beşiktaş forması giyen Sırp savunma oyuncusu Dusko Tosic'in menajeri Milos Malenovic'ten açıklama geldi. 

Haftanın en iyi 11’inde yer almayı başardı

Koronavirüs sebebiyle sekteye uğrayan Çin Ligi’nde bu sezon 12 karşılaşmaya çıkıp 2 gollük performans sergileyen Dusko Tosic, kulübünün Dalian Pro’yu geçen hafta 4-0’lık skorla devirdiği maçı da boş geçmedi. Başarılı futbolcu, Guangzhou RF’in farklı galibiyetine 1 gollük katkı yaptı ve performansıyla Çin’de haftanın en iyi 11’inde yer almayı başardı.

"Kulübüyle sözleşmesi Ocak ayında bitecek"

Fanatik'e konuşan Milos Malenovic, “Tosic, form olarak oldukça iyi bir seviyede. Takımının en önemli oyuncularından biri ve geçen hafta attığı golle haftanın en iyileri arasına girdi. Kulübüyle sözleşmesi Ocak ayında bitecek. Şimdi geleceğini şekillendirmeye çalışıyoruz” dedi.

"Çin’deki misyonunu tamamladığına inanıyor"

Deneyimli savunmacı için 2 teklif aldıklarını söyleyen Malenovic, “Guangzhou RF, Tosic’le yeni sözleşme imzalamak istiyor. Ancak o, Çin’deki misyonunu tamamladığına inanıyor. 

"Türkiye’den de bir teklif aldık"

35 yaşında olmasına rağmen hâlâ birkaç yıl daha futbol hayatına devam etmeyi planlıyor. Kulübü dışında Türkiye’den de bir teklif aldık. Ancak Dusko’nun kalbi Beşiktaş’tan yana. Eski kulübüyle ve taraftarıyla özel bir bağı var.

"Beşiktaş’a geri dönmeyi istiyor"

Ocak ayında Çin macerasını tamamladıktan sonra Beşiktaş’a geri dönmeyi istiyor” ifadelerini kullandı.

Maaş fedakârlığına hazır

Siyah-Beyazlılar’ın mevcut ekonomik durumuyla ilgili olarak bilgilerinin bulunduğunu söyleyen menacer Milos Malenovic, “Eğer Beşiktaş isterse düşük bir maaş da önerse Tosic o formaya geri dönmek için gerekli fedakârlığı yapacaktır” sözlerini sarf etti.

4.5 milyon Euro kazandırmıştı

Beşiktaş formayla 2015-18 sezonları arasında başarıyla forma giyen Dusko Tosic, etkili performansının ardından 4.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Çin Ligi ekiplerinden Guangzhou RF’e transfer olmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler