'Tosun Paşa' bu hafta sahneye çıkıyor!

05.02.2021 - 10:40 | Son Güncellenme: 05.02.2021 - 10:47

Beşiktaş, Konyaspor ile oynayacağı maçta 3 puan hesapları yapıyor. Devre arası dönemde transfer edilen Cenk Tosun Konyaspor maçında oynayacak mı? İşte gelişmeler ve detaylar...

'Tosun Paşa' bu hafta sahneye çıkıyor!

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş, Süper Lig'in 24. haftasında sahasında İttifak Holding Konyaspor ile karşı karşıya gelecek. Bu maçta Cenk Tosun sahada olacak mı? Cenk Tosun, Konyaspor maçında oynarsa ne kadar süre sonra Beşiktaş forması giymiş olacak? Yanıtı ve detaylar haberde...

Cenk Tosun en son ne zaman Beşiktaş maçında sahadaydı?

İngiliz ekibi Everton'da forma giyen Cenk Tosun, Beşiktaş'a kiralandı. Cenk Tosun, Konyaspor maçında kadroda olacak. Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Tosun'a eğer şans verirse golcü futbolcu 1138 gün sonra siyah-beyazlı formayı giyecek. 

Osmanlıspor maçıyla veda etmişti

Cenk Tosun, 28 Aralık 2017 tarihinde Osmanlıspor ile oynanan maçta Beşiktaş forması giymiş ve siyah-beyazlı takım veda etmişti. Karantina süreci bitmek üzere olan Cenk Tosun'un fizik olarak da iyi durumda olduğu öğrenildi.

Süre alması bekleniyor

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Cenk Tosun'u Konyaspor maçında kadroya alacak. Yalçın'ın maçın gidişatına göre Cenk Tosun'u sahaya sürmesi bekleniyor. Cenk Tosun bu sezon Everton'da 9 maçta 1 gol kaydetti. 

Senin için hazırladığımız haberler