Manchester City 2-3 Tottenham (Maç Sonucu - Geniş Özet İzle)

Ali Bozkurt
19.02.2022 - 22:29 | Son Güncellenme: 19.02.2022 - 23:57

Manchester City sahasında Tottenham'ı konuk etti. Son dakikaların nefes geçtiği Karşılaşmayı 2-3 Tottenham kazandı. İşte maç özeti ve tüm detayları...

Manchester City 2-3 Tottenham (Maç Sonucu - Geniş Özet İzle)

AJANSSPOR HABER

İngiltere Premier Lig 25. hafta mücadelesinde Manchester City sahasında Tottenham'ı konuk etti. 90. dakikada peş peşe goller oldu. Önce City beraberliği yakaladı, ardından Tottenham galibiyete uzandı. İşte 15 maçlık seriyi bitiren karşılaşmanın detayları...

15 maç sonra devirdiler

Pep Guardiola ve öğrencilerine Tottenham 15 maç sonra mağlubiyet tattırdı. Manchester City son olarak 30 Ekim 2021'de yine evinde Crystal Palace'a yenilmişti. 15 maç sonra kendi evinde Kane'nin son dakika golüne engel olamayan City, mağlubiyet yüzünü görmüş oldu. Tottenham ise 3 hafta sonra galibiyet alarak 3 puan hasretine son verdi.

İlk devrede 2 gol

Karşılaşmanın başlama düdüğünden sonra ataklara başlayan konuk ekip Tottenham maçın başında golü buldu. 4. dakikada sahneye çıkan Kulusevski, takımını 1-0 öne geçiren golü attı. İlk yarım saati 1-0 önde geçiren Tottenham, 33. dakikada İlkay Gündoğan'ın golüne engel olamadı ve ilk devreyi beraberlikle bitirdiler.

Kane, öne geçiren golü attı

Antonio Conte'nin öğrencileri, Guardiola'nın öğrencilerine karşı bir kez daha öne geçti. 59. dakikada Harry Kane'in attığı golle 2-1 öne geçen Tottenham, karşılaşmanın son bölümüne kadar maçı önde götürdü.

Goller peş peşe geldi

Manchester City 90+1'de VAR incelemesi sonrası penaltı kazandı. Penaltıyı kullanmak için topun başına geçen Riyad Mahrez topu ağlara gönderdi ve maça bir kez daha eşitlik geldi. Nefes kesen karşılaşmada 15 maçlık seriyi yine sahneye çıkan Kane bitird.  90+5'te topu ağlara gönderen yıldız oyuncu Tottenham'a son dakikalarda 3 puanı getirdi.

Senin için hazırladığımız haberler