Tottenham, deplasmanda Manchester United'ı devirdi!

29.09.2024 - 21:08 | Son Güncellenme: 29.09.2024 - 21:10

Son dakika haberleri... Tottenham, Premier Lig'in 6. haftasında deplasmanda karşılaştığı Manchester United'ı 3-0'lık skorla mağlup etti. İşte detaylar.

Tottenham, deplasmanda Manchester United'ı devirdi!

AJANSSPOR HABER

Premier Lig'in 6. haftasında Manchester United ile Tottenham, Old Trafford'da karşı karşıya geldi.

Bruno Fernandes kırmızı kar gördü

Mücadeleye hızlı başlayan konuk ekip 3. dakikada Brennan Johnson'un attığı golle 1-0 öne geçti. Ev sahibi takım 42. dakikada Bruno Fernandes'in gördüğü kırmızı kartla 10 kişi kalırken, ilk yarı da Tottenham'ın 1-0'lık üstünlüğü ile tamamlandı.

Tottenham 3-0 kazandı

İkinci yarıda 47. dakikada Dejan Kulusevski ve 77. dakikada da Dominic Solanke'nin golleriyle skor 3-0 oldu. Maçın geri kalanında başka gol olmayınca Tottenham sahadan 3-0'lık skorla galip ayrıldı.

Ligdeki 3. galibiyetini alan Tottenham puanını 10'a çıkarırken, bu sezonki 3. yenilgisini alan Manchester United ise 7 puanda kaldı.

Ange Postecoglou'nun öğrencileri gelecek hafta Brighton & Hove Albion'a konuk olacak. Erik ten Hag'in ekibi de Aston Villa ile deplasmanda oynayacak.

Öte yandan UEFA Avrupa Ligi'nde Manchester United, 24 Ekim Perşembe günü Fenerbahçe'ye konuk olacak. Tottenham ise 7 Kasım Perşembe günü Galatasaray ile deplasmanda karşılaşacak.

Senin için hazırladığımız haberler