Tottenham Hotspur, Atalantalı Cristian Romero transferini bitirdi

06.08.2021 - 21:51 | Son Güncellenme: 06.08.2021 - 21:59

Son dakika transfer haberleri... Premier Lig ekiplerinden Tottenham Hotspur, Atalantalı Cristian Romero'yu renklerine bağladı. İşte detaylar...

Tottenham Hotspur, Atalantalı Cristian Romero transferini bitirdi

AJANSSPOR - HABER

 

Yaz transfer sezonunda ilk olarak Nuno Espirito Santo'yu teknik direktörlük koltuğuna getiren Tottenham Hotspur, transfer girişimlerini hızlandırdı. Şimdiye dek, Sevilla'dan Bryan Gil ve Atalanta'dan Pierluigi Gollini'yi renklerine bağlayan ekip, son olarak Atalanta'nın yıldızı Cristian Romero'yu bitirdi. 

5 yıllık imzayı attı

Gian Piero Gasperi'nin gözü kapalı forma verdiği Cristian Romero, Tottenham Hotspur'dan gelen transfer teklifini kabul etti. 23 yaşındaki savunmacı, 5 yıl süreyle kendisini Hotspur'a bağlayan kontratı imzaladı. Öte yandan, Londra ekibi bu transfer için Atalanta'ya bonuslarla dahil olmak üzere 55 milyon Euro ödeme yapacak. 

Cristian Romero'nun istatistikleri

Geçtiğimiz yıl, Serie A'nın "En İyi Savunmacısı" seçilen Cristian Romero, İtalya kariyerinde 88 kez Serie A maçına çıkarken, 5 gol atıp 6 asist yaptı. Sol ve sağ stoper olarak oynayabilen Romero'nun Transfermarkt'teki güncel piyasa değeri 35 milyon Euro civarında.

Senin için hazırladığımız haberler