Tottenham olmadı, yolculuk İspanya! Barcelona'dan flaş teklif...

Akın Ungan
27.01.2022 - 19:43 | Son Güncellenme: 27.01.2022 - 20:23

Barcelona, Wolverhamton'dan Adama Traore'yi transfer ediyor. Tottenham ile Antoni Conte yüzünden anlaşamayan oyuncu Barça'da sağlık kontrolünden geçecek.

Tottenham olmadı, yolculuk İspanya! Barcelona'dan flaş teklif...

Premier Lig ekiplerinden Wolverhampton'da gösterdiği performans ile birçok kulübün dikkatini çeken Adama Traore'yi kadrosuna katmaya isteyen Tottenham, dünya devi Barcelona'dan gelen teklif ile sarsıldı. Tottenham ile anlaşma sağlayamayan Traore, altyapısından yetiştiği Katalan ekibe sıcak bakıyor.

Tottenham olmadı çünkü...

The Athletic'in haberine göre, Wolves ile Tottenham, oyuncunun transferi konusunda anlaşamadı. Görüşmelere, Adama Traore, Tottenham Teknik Direktörü Antoni Conte'nin, kendisini sağ bekte kullanmayı düşünmesinden dolayı engel oldu.

Barcelona'dan 35 Milyonluk teklif

LaLiga devi Barcelona, sözleşmesi 2023 yazına kadar devam eden Adama Traore'yi kadrosuna katmak için kulübü Wolverhampton'a tam 35 Milyon Euro'luk satın alma opsiyonlu kiralama teklifi sundu. Tarafların anlaştığı kaydedilen haberde Adama Traore'nin yarın İspanya'da sağlık kontrollerinden geçeceği belirtildi.

"İmzala ya da git"

Barcelona kulübü, sözleşmesi 30 Haziranda bitecek olan 24 yaşındaki Ousmane Dembele için yeni kontrat imzalamakta zorlanırken, teknik direktör Xavi, Dembele için yeni hazırlanan kontratı "İmzala ya da git" diyerek kararını vermesini istedi. Dembele'nin ise yeni kontratındaki maaş kesintisine karşı çıkmasından dolayı, kulüp ile oyuncu arasında yaşanan kriz sürüyor.

Traore’nin istatistikleri

Barcelona Altyapısı'ndan yetişen ve güncel piyasa değeri 28 milyon Euro olan 1996 doğumlu Traore, en yüksek piyasa değeri 40 milyon Euro'ya Wolverhamton’da ulaştı. Takımında 154 maçta 11 gol, 18 asist ile oynarken, bu sezon çıktığı 23 karşılaşmada, 1 kere rakip ağları sarsmayı başardı.

Senin için hazırladığımız haberler