Tottenham, Roma'dan Nicolo Zaniolo'yu Transfer Etmek İstiyor

Orhan Gülek
23.01.2023 - 16:22 | Son Güncellenme: 23.01.2023 - 16:26

İngiltere Premier Lig ekibi Tottenham, Roma'nın kanat oyuncusu Nicolo Zaniolo'yu transfer etmek için resmi girişmelere başladı. İşte tüm detaylar...

Tottenham, Roma'dan Nicolo Zaniolo'yu Transfer Etmek İstiyor

AJANSSPOR - HABER

Tottenham, devre arası transfer dönemi sona ermeden Zaniolo'yu renklerine bağlamak için İtalya Serie A takımlarından Roma ile görüşmelerine devam ediyor.

Tottenham ile Roma, Zaniolo için anlaştı iddiası

İngiliz basınında çıkan haberlere göre Tottenham ile Roma'nın, Zaniolo için görüşmelerde 30 milyon Euro civarında bir rakama anlaşmaya yakın olduğu vurgulandı. İki kulübün ayrıştığı nokta ise Roma, Zaniolo'nun transferinin öncelikle belli bir miktar bedelle sezon sonuna kadar kiralık, sonrası için de zorunlu satın almayla gerçekleşmesini istiyor.

Sözleşme detayları belli oldu

Tottenham tarafı, gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'ne katılmaya hak kazanırlarsa aktif hale gelebilecek bir maddeyi sözleşmeye dahil etmek, aksi durumda ise maddenin zorunlu değil, isteğe bağlı olmasını talep ediyor.

Jose Mourinho: “Zaniolo gitmek istediğini söyledi"

Roma Teknik Direktörü Jose Mourinho, pazar günü Spezia ile oynanan karşılaşma sonrası Zaniolo transferiyle ilgili sorulan soruya, “Zaniolo gitmek istediğini söyledi ama bu ayrılacağı anlamına gelmiyor. Bunu söylüyorum çünkü o önemli bir oyuncu ve transfer piyasasında önemli bir değeri var. Masaya gelen teklifler ne kendisine ne de kulübe yakışmıyor. Bu yüzden şubatta burada olacağını düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler