Tottenham eski Manchester United'li Daniel James'i transfer etmek istiyor

Akın Ungan
23.08.2022 - 18:58 | Son Güncellenme: 23.08.2022 - 19:12

Premier Lig'de Tottenham, Nicolo Zaniolo transferinin başarısız olmasının ardından gözünü Manchester United'tan Leeds'e giden Daniel James'e çevirdi.

Tottenham eski Manchester United'li Daniel James'i transfer etmek istiyor

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Bu sezon 7 transfer hamlesi yapan Tottenham, Daniel James takviyesiyle hücum hattını daha da güçlendirmeye kararlı. İngiliz gazetesi Mirror'un haberine göre Roma'dan Nicolo Zaniolo transferinde başarısız olan Tottenham'ın yeni hedefi eski Manchester United yıldızı Daniel James.

Çok yakınlardı

Birçok kaynağa göre Tottenham Nicolo Zaniolo ile sözleşmeye çok yakındı fakat Roma'nın sahipleri istedikleri yüksek bonservis bedeliyle Londra ekibi Tottenham'ı masadan çekilmeye zorladı.

Bekleme yok

Roma kulübünün istediği yüksek bonservis bedelinden sonra Londra ekibi oyuncunun alternatifini bulmakta gecikmedi. Yeni hedef geçen yıl Leeds United'a katılan Daniel James.

30 milyon Euro'ya transfer edilmişti

Daniel James geçen sezonun yaz transfer döneminde 29.10 milyon Euro bonservis bedeliyle Manchester United'tan Leeds United'a transfer olmuştu. Bu sezon takımı için 2 maça çıkan ve 126 dakika sahada kalan Daniel James kulübü için toplamda 37 maça çıktı,4 gol 5 asistlik katkı yaptı. Galler Milli Takımı'nda da 34 maça çıkan James 5 gol attı. Oyuncunun kulübüyle 30 Haziran 2026'ya kadar sözleşmesi bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler