Tottenham'ın yıldız forvetine Suudi Arabistan kancası! İşte beklenen bonservis

Akın Ungan
07.12.2023 - 23:23 | Son Güncellenme: 07.12.2023 - 23:40

Premier Lig ekiplerinden Tottenham'da forma giyen Richarlison, Suudi Arabistan ekiplerinin radarına girdi. Transfer için yönetimin belirlediği bonservis belli oldu.

Tottenham'ın yıldız forvetine Suudi Arabistan kancası! İşte beklenen bonservis

AJANSSPOR - DIŞ HABER

90MIN'de yer alan habere göre Suudi Arabistan Pro Ligi ekipleri, Tottenham'ın forveti Richarlison'un peşinde. Haberde, bu transfer için yönetimin 60 milyon Euro civarı bir teklif beklediğinin altı çizildi.

Peformansı hayal kırıklığı yarattı

2022 yılında Everton'dan Tottenham'ın yolunu tutan Richarlison, geride bıraktığı sezonlarda beklenen performansı göstermekte epey zorlandı. Önce Harry Kane'in, ardından da Heung Min Son'un ardında çoğunlukla yedek bekleyen Brezilyalı, Everton'daki performansının çok gerisinde kaldı.

Şanssızlık peşini bırakmadı

Tottenham'ın yıldız forveti Harry Kane'in Bayern Münih'e transferinin ardından 1'inci forvet olarak düşünülen Richarlison, kısa süre sonra kasığından yaşadığı şanssız sakatlık sebebiyle sahalardan uzak kaldı. Sakatlığını atlatan Richarlison, bu sefer de Son'un olağanüstü performansı sebebiyle yedek bekledi.

İlgini Çekebilir
Salah üçleme peşinde!
Habere Git

Psikolojik destek açıklaması

Geçtiğimiz aylarda ülkesi Brezilya'da açıklamalarda bulunan Richarlison, şu sözlerle psikolojik destek alacağını duyurmuştu: "Son beş ayda saha dışında çalkantılı bir dönem geçirdim. Yalnızca param için yanımda olan insanlar benden uzaklaştı. Ancak artık evde işler yolunda. İngiltere'de psikolojik destek alacağım ve daha güçlü döneceğim"

Richarlison'un Tottenham performansı

Richarlison, 2022 yazında Everton'dan Tottenham'a toplamda 58 milyon Euro'yu bulan bir bonservis bedeliyle transfer oldu. 26 yaşındaki forvet, geride bıraktığı 2 sezonda 47 maça çıktı. Richarlison bu maçlarda 5 gol ve 6 asistlik performans gösterdi.

Senin için hazırladığımız haberler