Tövbeler Olsun 16. bölüm izle

06.12.2020 - 17:59 | Son Güncellenme: 06.12.2020 - 18:06

TRT'in dizisi Tövbeler Olsun, reytinglerde birinci sırayı aldı bırakmıyor. Dizinin yayınlanması ile birlikte bazı izleyiciler ilk bölümleri izlemek için araştırma yapıyor. Tövbeler Olsun 16. bölüm izle, youtube Tövbeler Olsun 16. bölüm izle gibi araştırmalar yapmaya devam ediyorlar. Peki nasıl izlerim? İşte yeni trend olan dizi hakkında tüm detaylar... Oyuncu kadrosunda kimler var, son bölümde neler oldu, son bölüm özeti ve replikleri izle! Tüm detaylar haberimizde 6 Aralık 2020

Tövbeler Olsun 16. bölüm izle

VİDEO BÖLÜM İZLE | TÖVBELER OLSUN DİZİSİNİN GEÇMİŞ BÖLÜMDE NELER OLDUĞU VE YENİ BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TÜM VİDEO VE DETAYLARI HABERİMİZE EKLENDİK. BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE NE OLDU VE YENİ BÖLÜMÜ NASIL İZLERİM? TÜM DETAYLARI  HABERE DEVAM EDEREK İZLEYEBİLİRSİNİZ.

TÖVBELER OLSUN 15. BÖLÜMDE NELER OLDU? 1

Rafaello tarafından dolandırılan Namzet ve Latife hala olayın şokunu atlatamamıştır. Namzet ise bu durum yüzünden Osman’ı suçlamaktadır. Öte yandan şirketin durumunun kötüye gittiğini öğrenen Namzet herkesi acil toplantıya çağırır. Nazmiye ve Anıl’ın ilişkilerini ortaya çıkarmaya çalışan Ertan ise Anıl ile ilgili gerçeğe çok yaklaşmıştır. Sena yüzünden Aylin'le arası bozulan Buğra en sonunda gerçeği söyleyerek Sena'dan uzaklaşmak ister. Fakat bu defa da Latife ve Hülya buna engel olmak için büyük bir işbirliği kararı almıştır. Sena'nın şirketin başına geçtiğini öğrenen Namzet ‘in de Buğra ve Sena ile ilgili planları vardır.

TÖVBELER OLSUN 15. BÖLÜMDE NELER OLDU? 2

Osman'ın tesadüfen karşılaştığı Mahir yüzünden Namzet ‘in başına yine olmadık işler gelecektir. Namzet Mahir'den nasıl helallik alacak? Şirketteki köstebeği bulmak isteyen Nazmiye'ye neler bekliyor? Hülya ve Latife'nin planı ne? Osman'ın yanlış anlaması bu defa Namzet ‘in başına ne işler açacak? Tüm bunlar olurken Horanta Holding'i bekleyen büyük tehlike ne? Başrollerini Güven Kıraç, İpek Tuzcuoğlu ve Erkan Can’ın paylaştığı Tövbeler Olsun dizisinin oyuncu kadrosunda; Çiçek Dilligil, Seda Türkmen, Sercan Badur, Naz Çağla Irmak, Mert Carim, Merve Erdoğan, Ünal Silver, Mert Denizmen, Batuhan Aydar, Kerem Muslugil,Tolga Canbeyli, Cansu Kurgun, Ozan Güçlü, Semiha Bezek ve Duru Baykal gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor…

TÖVBELER OLSUN GEÇEN BÖLÜMÜ (15. BÖLÜM) NASIL İZLERİM?

TÖVBELER OLSUN 1. BÖLÜM NASIL İZLERİM?

TÖVBELER OLSUN DİZİ KONUSU NEDİR?

İşinde başarılı ancak fazlasıyla pinti olan mücevher imalatçısı ve aynı zamanda Horanta Holding’in yöneticisi Namzet Horanta’nın, pinti bir kişilikten cömertliğe dönecek olan hikayesini konu almaktadır. Bu değişim sırasında, “hatme çiçeğim” diye seslendiği karısı Latife ve oğulları Sinan ve Buğra’yı da etkilediğini fark eder.

TÖVBELER OLSUN DİZİSİ OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

  • Güven Kıraç - Namzet Horanta
  • İpek Tuzcuoğlu - Latife Horanta
  • Erkan Can - Osman Necipli
  • Çiçek Dilligil - Hülya Necipli
  • Merve Erdoğan - Cemre Horanta
  • Mert Carim - Sinan Horanta
  • Naz Çağla Irmak - Aylin Necipli
  • Seda Türkmen - Nazmiye Horanta
  • Sercan Badur - Buğra Horanta
  • Ünal Silver - Fuat Peştemalci

TÖVBELER OLSUN 16. BÖLÜM NASIL İZLERİM VE 16. BÖLÜM FRAGMANLARI

Tövbeler olsun dizisi saat 20.00'da TRT1'de ekranlara gelecek. Haberin devamında 16. bölüm tanıtımları ve yeni bölümü yer alıyor.

İŞTE FRAGMAN 1

İŞTE FRAGMAN 2

Tövbeler Olsun yeni bölümü internete düşer düşmez haberimiz güncellenecektir.

Senin için hazırladığımız haberler