Trabzon ıskaladı; Abdullah Avcı, Aykut Kocaman'ı yakaladı

29.10.2023 - 18:30 | Son Güncellenme: 29.10.2023 - 18:33

Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında VavaCars Fatih Karagümrük'le deplasmanda 0-0'a razı olan Trabzonspor'da, teknik direktör Abdullah Avcı Aykut Kocaman'ı yakaladı.

Trabzon ıskaladı; Abdullah Avcı, Aykut Kocaman'ı yakaladı

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Trabzonspor, Fatih Karagümrük'e konuk oldu. Trabzonspor maç boyunca rakip kaleye isabetli şut çekemedi. 

Konuk ekip, rakip kaleye 14 şut gönderdi; ancak isabet bulamadı. 82. dakikada Trabzonspor'un Paul Onuachu ile bulduğu gol, hakem Ali Şansalan tarafından faul gerekçesiyle iptal edildi. 

Geçen hafta Süper Lig tarihinde beraberlik almadığı en uzun süreci tekrarlayan Trabzonspor (17 maç), Abdullah Avcı’nın bu dönemindeki ilk deplasman maçında Fatih Karagümrük ile 0-0 berabere kaldı.

İlgini Çekebilir
Karagümrük-Trabzonspor maçında bu sezon bir ilk yaşandı!
Habere Git

Abdullah Avcı, Aykut Kocaman'la eşitledi

Opta verilerine göre; Süper Lig’in 2014/15 sezonundan bu yana 24’üncü kez bir maçtan 0-0’lık skorla ayrılan Abdullah Avcı, bu süreçte en fazla golsüz eşitlik alan isim konumundaki Aykut Kocaman’ı eşitledi.

Trabzonspor ayrıca; Opta’nın bu alanda detaylı veriye sahip olduğu 2014/15’ten bu yana isabetli şut bulamadığı Süper Lig maçları arasında en yüksek şut sayısına ulaştı (0/14 vs Fatih Karagümrük). 

Senin için hazırladığımız haberler