Trabzon Kombineyi Kaldırdı! Basel Maçının Bilet Gelirleri Depremzedelere

Akın Ungan
12.02.2023 - 16:10 | Son Güncellenme: 12.02.2023 - 16:34

Trabzonspor'da Ahmet Ağaoğlu, Konferans Ligi'ndeki Basel maçında kombinelerin kaldırılacağını ve bilet gelirlerinin depremzedelere bağışlanacağını duyurdu.

Trabzon Kombineyi Kaldırdı! Basel Maçının Bilet Gelirleri Depremzedelere

AJANSSPOR HABER

6 Şubat sabahı 04:17'de 7,7 büyüklüğünde, 9 saat sonra ise 7,6 büyüklüğünde meydana gelen depremler ciddi yıkım oluşturdu. Kahramanmaraş merkezli feci afetin ardından arama kurtarma çalışmaları ve yardım kampanyaları başladı. Futbol dünyası da yardım kampanyalarında ön saflarda yer aldı.

Trabzonspor'dan afet bölgesine yardım

Trabzonspor, toplam 10 ilde can kaybına neden olan depremin ardından yardım kampanyası başlattı. Bordo-Mavili kulüp, afet bölgesine tırlarla yardım malzemeleri gönderirken, takım otobüsünü de depremzedeler için hizmete soktu. Afetten etkilenen vatandaşlar, Trabzonspor takım otobüsü ile güvenli illere gitti.

Kombineler kalktı, gelirler depremzedelere

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, UEFA Konferans Ligi'nde oynanacak Basel maçı öncesi taraftara seslendi. Ağaoğlu, bu maç için kombinelerin kaldırıldığını duyururken, herkesin bilet almasını istedi. Basel maçında toplanan bilet gelirlerinin depremzedelere bağışlanacağı açıklandı.

İlgini Çekebilir
Milli basketbolcu Nilay Aydoğan'dan acı haber
Habere Git

Ağaoğlu açıklama yaptı

Ahmet Ağaoğlu, "Değerli Trabzonsporlular, hepinizin bildiği gibi ülkemiz çok büyük bir felaketle karşı karşıya. Depremin henüz ilk saatleri ile birlikte hem Büyükşehir Belediye Başkanımız, hem sayın Valimiz çok büyük bir özveri ile çalışarak ve siz değerli Trabzonsporlular'ın ve Trabzonlular'ın insanüstü gayretleriyle birlikte bölgeye ilk yardım tırlarını ulaştıran şehir ve takım olduk" dedi.

Ağaoğlu, "Hepinizin de bildiği gibi 16 Şubat Perşembe günü saat 20.45'te UEFA Konferans Ligi takvimi dahilinde oynamak zorunda olduğumuz bir maçımız var. Bu maçımızın tüm gelirini AFAD'a bağışlamak ve yaraları maddi anlamda bir ölçüde de olsun sarabilmek için bir karar almış bulunuyoruz" ifadelerini kullandı.

"En büyük özveriyi Trabzonsporlular'dan bekliyoruz"

Sözlerine devam eden Ağaoğlu, "Burada en büyük özveriyi kombine bilet sahipleri olan siz değerli Trabzonsporlular'dan bekliyoruz. Bir defaya mahsus olmak üzere kombine biletlerimizi bir kenara bırakıp, bilet alarak bu maça gelerek ve bu maçtan elde edilen gelirle az önce de ifade ettiğim gibi yaraları bir ölçüde de olsun sarabilmek için sizlerin yardımınıza ihtiyacımız var" şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
TFF'den yabancı oyuncu transferi kararı!
Habere Git

"Umut ediyorum ki o tribünler tıklım tıklım dolacak"

Trabzonspor Başkanı, "Ve öyle umut ediyorum ki perşembe akşamı saat 20.45'te o tribünler tıklım tıklım dolacak. Ve Trabzon insanı, Trabzonspor'a gönül vermiş milyonlarca taraftarımızın ruhunun depremzedeler için o statta atacağını hem belirli ölçüde maddi olarak hem de aynı zamanda duygusal ve manevi olarak depremzedelerin yanında olduğumuzu göstermemiz için çok büyük bir fırsat olarak görüyorum ve her türlü desteğinizi bekliyorum" dedi.

Ahmet Ağaoğlu, "Gösterecek olduğunuz hassasiyetten dolayı şimdiden çok teşekkür ediyorum, şükranlarımı sunuyorum" diyerek sözlerini bitirdi.

Başkanın mesajı sosyal medyadan paylaşıldı

Trabzonspor'un resmi sosyal medya hesabından yayınlanan mesajda "Değerli Trabzonsporlular; Depremden etkilenen kardeşlerimize destek olmak amacıyla sadece Basel maçına mahsus kombinelerimizi bir kenara bırakıyor ve bilet alıyoruz. Elde edilecek geliri de AFAD kanalıyla deprem bölgesine gönderiyoruz" denildi.

Senin için hazırladığımız haberler