Trabzonspor Giresunspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

19.01.2022 - 10:38 | Son Güncellenme: 19.01.2022 - 11:15

Ligin 22. haftasında Trabzonspor ile Giresunspor Karadeniz derbisinde karşılaşacak. Abdullah Avcı Karadeniz ekibindeki 61. maçına çıkarken, son 4 maçında 1 kez kazanan Çotanaklar sürpriz peşinde.

Trabzonspor Giresunspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Ligde 50 puanla lider durumda bulunan bordo-mavili takım, rakibi karşısında kazanarak yoluna devam etmeyi hedefliyor.

Sahasında bu sezon 10 maçta 7 galibiyet, 3 beraberlik elde eden Karadeniz ekibi, iç sahadaki yenilmezliğini de sürdürerek şampiyonluk yolunda bir engeli daha geride bırakmak istiyor.

Hakan Keleş yönetiminde 25 puanla ligde 14. sırada yer alan yeşil beyazlılar, zorlu Trabzon deplasmanında kazanarak deplasmandaki 4. galibiyetini almak istiyor.

Abdullah Avcı tribünde, Orhan Ak kulübüde

Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı Karadeniz ekibindeki 61. maçında sahada olamayacak. Sivasspor maçında kırmızı kart gören tecrübeli teknik adam tribünde yer alırken, takımın başında Avcı'nın yardımcısı Orhan Ak olacak. 

İlgini Çekebilir
Yılın transferi için flaş görüşme! 6 aylığına kiralık...
Habere Git

Trabzonspor Giresunspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Medical Park Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak maçı canlı izlemek isteyen futbolseverler mücadeleyi beIN Sports 1'den takip edebilecek.

Trabzonspor Giresunspor maçının hakemi kim?

Trabzonspor-Giresunspor karşılaşmasını Alper Ulusoy yönetecek. Ulusoy'un yardımcılıklarını  Mustafa Emre Eyisoy ve İbrahim Çağlar Uyarcan yapacak. Mücadelenin 4. hakemi ise Alper Akarsuç

Trabzonspor Giresunspor maçının VAR hakemi kim? 

Trabzonspor-Giresunspor maçının VAR hakemi olarak Erkan Engin atandı. AVAR'da ise Ceyhun Sesgigüzel ve Murat Erdoğan görev yapacak.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'da bir şok daha! Giresunspor maçı öncesi...
Habere Git

Trabzonspor Giresunspor maçı muhtemel 11'ler

Trabzonspor: Uğurcan, Peres, Hüseyin, Hugo, Puchacz (Denswil), Hamsik, Dorukhan, Bakasetas, Visca, Abdülkadir, Cornelius

Giresunspor: Okan, Hayrullah, Diarra, Perez, Aziz Behich, Flavio, Zeki, Suleymanov, Diabate, Sergio, Balde

Trabzonspor Giresunspor maçı sakat ve cezalılar

Bordo-mavililerde milli takım kampında bulunan Kouassi, sakatlıkları devam eden Djaniny ve Trondsen ile Covid-19 testi pozitif çıkan Nwakaeme ve Fode Koita kadroda yer alamayacak.

 

GZT Giresunspor'da Trabzonspor maçı öncesi 6 oyuncu forma giyemeyecek

Giresunspor'da  Hamidou Traore ile Souleymane Doukara, ülkelerinin milli takımları ile (Mali & Moritanya) Afrika Uluslar Kupası'nda boy gösteriyor. Emre Taşdemir, Erol Can Akdağ ve Sankhare sakat, Joey Pelupessy cezalı..

Trabzonspor Giresunspor maçı iddaa oranları

Süper Lig'in 22. hafta maçı olan Trabzonspor-Giresunspor maçının iddaa oranları da belli oldu. Karşılaşmada Trabzonspor'un galibiyetine 1.60 oran, beraberliğe 3.35, Giresunspor'un galibiyetine ise 4.40 oran veriliyor.

Mücadelede 1,5 Alt gol oranı 2.80, 2,5 Alt oranı 1.71, 3,5 Alt oranı 1.23, 4,5 Alt oranı 1.07 olarak belirlenirken, 1,5 Üst ol oranı 1.25, 2,5 Üst oranı, 1.89, 3,5 üst oranı 2.90, 4,5 üst oranı 4.50 oldu.

Edin Visca ilk kez Akyazı'ya çıkıyor 

Trabzonspor'un yeni transferlerinden Edin Visca ilk kez Medical Park Stadı'nda seyircisinin karşısına çıkacak. Bordo- Mavili formayı ilk kez Sivas'ta giyen yıldız oyuncu bu kez taraftarla buluşacak.

Ötiıfj qahötlva Başakşehir forması giydiği dönemde 3-1 kazandıkları Giresun maçında 1 gol 1 asistle oynakmıştı.

Trabzonspor rakibi karşısında 3-1 önde

İki takım arasında ligde oynanan 7 maçta bordo-mavililerin 3, Giresunspor'un ise 1 galibiyeti bulunuyor. 3 maçta ise taraflar bir birlerine üstünlük kuramadı. Söz konusu maçlarda Trabzonspor 8, Giresunspor ise 5 gol attı.

Trabzonspor, Çotanaklara evinde yenilmedi

İki takım arasında Trabzon'da oynanan 3 maçta bordo-mavililer rakibine yenilmedi. Söz konusu maçlarda Trabzonspor 2 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti. İki takım arasında sezon başında oynanan maçı ise Trabzonspor, deplasmanda 1-0 kazanmıştı.

Giresunspor 45 yıl sonra Trabzon'a geliyor

İki takım arasında ligin ikinci devresinde 22 Mayıs 1977'de Trabzon’da oynanan son karşılaşmadan Trabzon ekibi, Hüseyin Tok ve Ahmet Ceyhan’ın golleriyle 2-0 galip ayrılmıştı. 1976-1977 sezonu sonunda Trabzonspor şampiyon olmuş, Giresunspor ise küme düşmüştü. Bu sezonun ardından Giresunspor tam 45 sene sonra Trabzon deplasmanında boy gösterecek.

Senin için hazırladığımız haberler