Trabzon'da amatör lig maçında gerginlik
Editör: Ali Bozkurt
Son Güncelleme /
Trabzon'un Sürmene ilçesinde bugün 1. Amatör Lig'de Araklı 1961 Spor ile Trabzon Ortahisarspor arasında oynanan maçta gerginlik yaşandı.

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR HABER
Trabzon 1. Amatör Ligi B Grubu'nda Araklı 1961 Spor ile Trabzon Ortahisarspor arasında Sürmene ilçesinde Vali İsmet Gürbüz Civelek Stadı'da oynanan karşılaşmanın 37. dakikasında Ortahisarspor teknik ekibinde yer alan ve karşılaşmayı tribünden takip eden antrenör O.A. ile foto film görevlisi polis arasında tartışma çıktı.
Çıkan tartışma sonrası O.A. gözaltına alınmak istenince maçta görevli polislerle, Ortahisar teknik heyeti, yedek futbolcular ve yöneticiler arasında gerginlik yaşandı.
Yaşanan olayın ardından polis ekiplerine hakarette bulunduğu iddiasıyla O.A. gözaltına alınırken, soyunma odasına giden iki takım oyuncularının tekrar sahaya dönmesi ile tamamlanan karşılaşma 3-2 ev sahibi ekibin üstünlüğü ile sona erdi.
Bu videoya da göz atabilirsin
Sizin için önerilen haberler

(GENİŞ ÖZET) Trabzonspor: 1 - RAMS Başakşehir: 1 Maç Sonucu

Fatih Tekke'den sert tepki: "Bu beni rahatsız etti"

Samsunspor, Beşiktaş'ı 6 dakikada yıktı!

Oulai’den mesaj! “Puan kaybettik ama devam edeceğiz”

Fenerbahçe Opet EuroLeague Kadınlar'da şampiyon!

Nwakaeme’den puan kaybı yorumu! “İyi değil ama devam edeceğiz”

Sergen Yalçın: "Oyuncuların psikolojisi bozuldu"

Şampiyonluk için ayrılmışlardı! Finalde birinin hasreti bitti

Verstappen’den dürüst açıklama: “Bir şeyler yanlış gidiyor”

Felipe Augusto’dan üzüntü! “Golümü 3 puanla değişirdim”

Juventus durdurulamıyor! Bologna’yı 2-0 mağlup etti

Erzurumspor Bodrum’da Tarih Yazdı, Süper Lig’e Geri Döndü!

Onur Bulut: “Trabzon’dan 1 puanla ayrıldık”

Sadettin Saran: "Şampiyon olacağımıza hala inanıyorum"

Nuri Şahin'den Trabzonspor maçı sonrası itiraf



