Trabzon'da maçın ardından

12.12.2015 - 16:30 | Son Güncellenme: 12.12.2015 - 16:30

PTT 1. Lig'de sahasında Giresunspor ile 1-1 berabere kalan 1461 Trabzon'un teknik sorumlusu Sebahattin Akbayrak, disiplinli, ciddi, çok koşan bir takıma karşı dirençli mücadele ortaya koyduklarını söyledi.

PTT 1. Lig'de sahasında Giresunspor ile 1-1 berabere kalan 1461 Trabzon'un teknik sorumlusu Sebahattin Akbayrak, disiplinli, ciddi, çok koşan bir takıma karşı dirençli mücadele ortaya koyduklarını söyledi.

Akbayrak, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, karşılaşmanın iki komşu kentin takımına yakışır şekilde centilmence geçtiğini belirtti.

Aynı yörenin bir takımına karşı aşırı motive olamadıklarını ifade eden Akbayrak, "İki takım da kontrollü oynadı ve birer golle berabere kaldık. Rakibimiz, gayet disiplinli, ciddi, çok koşan bir takımdı. Biz de bu direnci gösterdiğimizi düşünüyoruz. Bundan sonraki haftalarda daha iyi olmak için çalışacağız" dedi.

Giresunspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri ise Trabzon'a 3 puan için geldiklerini vurgulayarak, "Maçı kazandığımız takdirde lider olma şansımız vardı. Ayağımıza kadar da bu fırsat geldi maalesef değerlendiremedik. Oyunun genelinde önceki maçlara oranla bir tık altında mücadele ettik" diye konuştu.

Ligde 5 maç üst üste kazanan oyuncularında fiziksel düşüş yaşandığını anlatan Sözeri, şöyle devam etti:

"Hep aynı kadro oynadı. Fiziksel düşüşü hissettik. Buna rağmen öne geçtiğimiz maçı kazanabilirdik. İkinci yarı net pozisyonlarımız vardı ama değerlendiremedik. Rakibe belki bir pozisyon verdik ve gol oldu. Benim için sevindirici olan futbolcularımın deplasmanda 1 puan almalarına karşın maçı kaybetmiş gibi üzüntü içerisinde olmaları. Bu da kendilerine ne kadar güzel hedef koyduklarının göstergesi.  Bardağın dolu tarafından bakılırsa kazanılan 1 puan kazanç. Galip de gelmek isterdik ama olmadı."

Senin için hazırladığımız haberler