Trabzon’dan ayrıldı, bedavaya rakibine gidiyor!

29.05.2021 - 16:48 | Son Güncellenme: 29.05.2021 - 16:54

Trabzonspor ile yolları ayrılan ve bonservisi elinde bulunan Kamil Ahmet Çörekçi’ye Süper Lig’in şampiyonu Beşiktaş’ın teklif yaptığı iddia edildi.

Trabzon’dan ayrıldı, bedavaya rakibine gidiyor!

AJANSSPOR-HABER

Trabzonspor’da sözleşme yenilenmeyecek 5 isimden biri olan Kamil Ahmet Çörekçi’ye sürpriz talip. Bordo-mavili kulüp dün yaptığı açıklama ile 4 sezon boyunca formasını giyen futbolcuya hizmetleri için teşekkür etmişti. Bonservisi elinde bulunan deneyimli futbolcu birçok kulübün ilgisini çekti. 

Rosier'e alternatif Kamil Ahmet Çörekçi

Sabah Gazetesi muhabiri Ogün Şahinoğlu'nun haberine göre Beşiktaş, Kamil Ahmet Çörekçi ile temasa geçti. Bir yandan yeni sezonda da Valentin Rosier'i kadrosunda tutumaya çalışan siyah-beyazlılar diğer taraftan sağ bek mevkiine alternatif arıyor. 

Beşiktaş sağ bekte sıkıntılı

Geçtiğimiz sezon da bu bölgede zaman zaman sıkıntı yaşayan Kartal, Necip Uysal ve takımdan ayrılmaya hazırlanan Dorukhan Toköz’ü sağ bekte kullanmıştı. Kamil Ahmet’i pek çok pozisyonda oynayabilmesi ve büyük takım deneyimi nedeniyle listesine alan Beşiktaş’ın uygun maliyeti nedeniyle bu futbolcuya teklif yaptığı öne sürüldü.

4 sezon Trabzonspor forması giydi

29 yaşındaki Kamil Ahmet Çörekçi ilk olarak Bucaspor'da forma giydi. Daha sonra Kayserispor ve Adana Demirspor’da oynayan futbolcu Eskişehirspor'da yıldızını parlattı. Trabzonspor’a 2017’de transfer edilen Kamil Ahmet 4 sezonda 65 kez bordo-mavili formayı giyerken 3 asist yaptı.

Trabzonspor, teknik direktör Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda Kamil Ahmet Çörekçi'nin yanı sıra Majid Hosseini, Lewis Baker, Marlon Xavier ve Benik Afobe ile de yolların ayırmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler