Trabzonspor 5 futbolcuyla yollarını ayırdı!

28.05.2021 - 15:36 | Son Güncellenme: 28.05.2021 - 18:13

Trabzonspor'da yeni sezon öncesi 5 futbolcuyla yollar ayrıldı. Bordo-mavililer hangi futbolcularını gönderdi. İşte gelişmeler ve detaylar...

Trabzonspor 5 futbolcuyla yollarını ayırdı!

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig’de sezonu 4.sırada tamamlayan Trabzonspor, gelecek sezon kadroda düşünülmeyen oyuncularla ilgili kararını verdi. Bordo-mavililer 5 futbolcuyla yollarını ayırdı. Detaylar haberde… 

Trabzonspor’da hangi futbolcular gönderildi?

Abdullah Avcı gönderilecek oyuncuların listesini yönetime sunmuştu. Trabzonspor, Kamil Ahmet, Hosseini, Baker, Marlon ve Afobe ile yolların ayrıldığını resmi olarak duyurdu.

Kulüpten yapılan açıklama şu şekilde: 

“2020-2021 sezon sonu itibariyle sözleşmeleri sona eren profesyonel futbolcularımız Kamil Ahmet Çörekçi, Majid Hosseini, Lewis Baker, Marlon Xavier ve Benik Afobe’ye kulübümüze vermiş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileriz.”

Trabzonspor’dan ayrılan 5 ismin performansı

Kamil Ahmet Çörekçi 

77 maç -  3 asist 

Majid Hosseini 

76 maç – 2 gol 

Lewis Baker

36 maç - 2 gol - 5 asist 

Marlon Xavier

38 maç - 1 asist 

Benik Afobe

29 maç - 5 gol

 

2 transfer yapıldı 

Trabzonspor, daha önce prensipte anlaşma sağlanan Gervinho ve Bruno Peres’i transfer etti ve oyuncularla resmi sözleşme imzalandı. Gervinho 2 yıllık, Bruno Peres ise 3 yıllık kontrata imza atmıştı. Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor’un transfer çalışmaları ise devam ediyor. Önümüzdeki günlerde Avcı’nın verdiği rapor doğrultusunda birkaç transferin açıklanması bekleniyor.

Senin için hazırladığımız haberler