Trabzonspor - Abdullah Avcı flörtünde son durum!

20.10.2020 - 09:58 | Son Güncellenme: 20.10.2020 - 10:05

Trabzonspor'da Eddie Newton ile yolların ayrılması ve göreve Abdullah Avcı'nın getirilmesi gündemde. Trabzonspor - Abdullah Avcı görüşmesinde son durum...

Trabzonspor - Abdullah Avcı flörtünde son durum!

Trabzonspor'da üst üste alınan sonuçlar teknik direktör Eddie Newton'ın durumunu daha da sorgulatır hale gelmişti. Trabzonspor yöneticileri, Abdullah Avcı'yı göreve getirme konusunda sıcak. Peki, görüşmelerde son durum ne? Ayrıntılar haberde... 

Abdullah Avcı ile anlaşma sağlandı mı?

Geçen sezon Hüseyin Çimşir ile yolların ayrılmasının ardından görüşülen ancak; anlaşma sağlanamayan Abdullah Avcı yeniden gündemde. Bazı yöneticiler tecrübeli teknik adamla temas kurdu. Eddie Newton ile yolların ayrılmasının ardından Avcı'nın göreve getirilmesi bekleniyor. 

Abdullah Avcı ne düşünüyor?

Fanatik'in haberine göre; Abdullah Avcı ise şu aşamada acele karar vermek istemiyor. Ayrıca takımın başında bir teknik adam varken şartları konuşmaya sıcak bakmıyor.

Sözleşmesi gereği yıllık 12 milyon TL hakkına sahip

Beşiktaş’tan ayrıldıktan sonra yayıncı kuruluşta yorumculuk yapan Avcı, sözleşmesi gereği yıllık 12 milyon TL tazminat alma hakkına sahip. Bu konuda Beşiktaş tarafı Avcı ile uzlaşmaya çalışıyor.

7 milyona bile anlaşsa, 12'ye tamamlanmak zorunda

Mevcut fesih kontratının devam etmesi halinde Avcı başka bir takımla anlaşırsa, örneğin 7 milyon TL’ye de el sıkışsa dahi Beşiktaş tarafından ücreti yine 12 milyon TL’ye tamamlanmak zorunda.

Senin için hazırladığımız haberler