Trabzonspor, Alanyaspor maçı hazırlıklarını tamamladı! Nwakaeme...

28.07.2020 - 12:17 | Son Güncellenme: 28.07.2020 - 12:20

Trabzonspor haberleri. Trabzonspor forması giyen Anthony Nwakaeme, Alanyaspor ile oynanacak karşılaşmada forma giyecek mi? Sakatlığı ne durumda? İşte detaylar...

Ziraat Türkiye Kupası final mücadelesinde Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da son antrenman tamamlandı.

Kulüp sitesinden yapılan açıklamada, "Ziraat Türkiye Kupası finalinde karşılaşacağımız Aytemiz Alanyaspor maçı hazırlıklarımız tamamlandı.Antrenörümüz Eddie Newton yönetiminde 10.30’da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan antrenmanda oyuncularımız taktiksel çalışmalar gerçekleştirdi. Takımımız bugün 13.00’de Türk Havayolları’na ait özel bir uçakla İstanbul’a gidecek. Seyahatin ardından antrenörümüz Eddie Newton ve Kaptanımız Jose Sosa, Ziraat Türkiye Kupası final karşılaması öncesi 16.00’da İstanbul Olimpiyat Stadyumu’nda basın toplantısı düzenleyecek" ifadelerine yer verildi.

Bordo-mavili ekibin paylaştığı fotoğraflarda sakatlığı nedeniyle bir süredir takımla antrenmanlara çıkmayan Anthony Nwakaeme'nin de antrenmanda yer almadığı gözlendi.

Nijeryalı yıldızın Alanyaspor ile oynanacak olan kupa finali karşılaşmasında ise forma giyip giyemeyeceği ise henüz belli değil.

Senin için hazırladığımız haberler