Trabzonspor aradığı stoperi Süper Lig'de buldu!

14.07.2024 - 08:42 | Son Güncellenme: 14.07.2024 - 12:27

Transfer haberleri. Dün hazırlık maçında Sırbistan Birinci Lig ekiplerinden Zeleznicar Pancevo'yu mağlup eden Trabzonspor aradığı stoperi Süper Lig'de buldu.

Trabzonspor aradığı stoperi Süper Lig'de buldu!

AJANSSPOR-HABER

Macaristan kampında oynadığı ikinci ve son hazırlık maçında Sırbistan Birinci Lig ekiplerinden Zeleznicar Pancevo'yu 3-1 yenen Trabzonspor'da transfer çalışmaları devam ediyor.

Hedef stoper

Ozan Tufan, Anthony Nwakaeme, Denis Draguş, John Lundstram, Borna Barisic ve Cihan Çanak'ı kadrosuna katan bordo-mavililer, stoper transferinde rotasını Süper Lig'e çevirdi.

Trabzonspor, Andreaw Gravillon ile ilgileniyor

Fanatik'te yer alan habere göre; Fransız ekibi Marsilya fomrası giyen Gigot'un transferinde bir türlü sonuca ulaşamayan Trabzonspor'un alternatif isimlere yöneldiği belirtildi. Karadeniz temsilcisinin, Adana Demirspor forması giyen Andreaw Gravillon ile ilgilendiği kaydedildi.

3 milyon 500 bin Euro

Andreaw Gravillon'un sezon başlamadan Adana Demirspor'dan ayrılmasının beklendiği kaydedildi. Akdeniz ekibinin, 26 yaşındaki stoper için 3 milyon 500 bin Euro bonservis bedeli talep ettiği vurgulandı.

2023-2024 sezonu performansı

Trabzonspor'un Andreaw Gravillon transferinde harekete geçmesinin beklendiği aktarıldı. 26 yaşındaki savunmacı, geride kalan sezonda Adana Demirspor'da 39 maça çıktı. Andreaw Gravillon bu müsabakalarda 2 gol ve 1 asist üretti.

Guadeloupeli stoperin Adana Demirspor ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. Andreaw Gravillon'un güncel piyasa değeri 3 milyon 700 bin Euro.

Forma giydiği takımlar

Inter altyapısında yetişen Andreaw Gravillon daha sonra Benevento, Pescara, Sassuolo, Ascoli, Lorient, Torino ve Reims'te oynadı. Guadeloupe Milli Takımı'nda 11 müsabakada şans bulan Andreaw Gravillon, 2 kez rakip fileleri havalandırdı.

Trabzonspor'da Gravillon sesleri

Öte yandan Play Spor'dan Ertan Süzgün'ün haberine göre “Trabzonspor'da stoper konusunda Gravillon gündemde. Murat Başkan ile konuştuğumda '3.5 milyon euro'dan aşağıya vermek istemiyorum.' dedi.” ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler