Trabzonspor, Murat Cem Akpınar'ın Giresunspor'a Kiralandığını Açıkladı

28.06.2022 - 13:33 | Son Güncellenme: 28.06.2022 - 17:13

Transfer haberleri... Trabzonspor Kulübü, Murat Cem Akpınar'ın sezon sonuna kadar bedelsiz olarak Giresunspor'a kiralandığını açıkladı. İşte detaylar.

Trabzonspor, Murat Cem Akpınar'ın Giresunspor'a Kiralandığını Açıkladı

AJANSSPOR-HABER

Trabzonspor Kulübü, Murat Cem Akpınar'ın sezon sonuna kadar bedelsiz olarak Giresunspor'a kiralandığını Kamu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

KAP'tan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Profesyonel futbolcumuz Murat Cem Akpınar, 2022/2023 futbol sezonu sonuna kadar bedelsiz olarak Giresunspor Kulübü Derneği'ne kiralanmıştır."

Geçen sezonki performansı

Bordo-mavili takım ile geçen sezon 4 maçta sahaya çıkan ve 204 dakika sahada kalan 23 yaşındaki oyuncu 1 asist kaydetti.

Fırtına ile olan sözleşmesi 2026 yılına kadar devam eden Akpınar, 2020 yılında Kocaelispor'a kiralanmış ve oynadığı 40 maçta 5 gol ve 3 asist kaydetmişti. 

Murat Cem Akpınar, Giresunspor’da

Giresunspor, Trabzonspor’dan Murat Cem Akpınar’ı sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattı. Yeşil-beyazlılar, kiralama bedeli ödemeyecek.

Yeşil-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, “Giresunsporumuz, Trabzonspor'dan 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Murat Cem Akpınar'ı sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna katmıştır. Murat Cem Akpınar takımımızın Erzurum'da gerçekleştirdiği sezon öncesi hazırlık kampı kadrosuna dahil edilmiştir. Murat Cem Akpınar'a Giresunspor'umuza hoş geldin diyor, Çotanak arma altında başarılı bir sezon diliyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Senin için hazırladığımız haberler