Trabzonspor'da Egemen Korkmaz, teknik ekipten ayrıldı

27.06.2022 - 22:08 | Son Güncellenme: 27.06.2022 - 22:17

Trabzonspor'da yardımcı antrenör Egemen Korkmaz, yeni sezonda teknik direktör Abdullah Avcı'nın ekibinde olmayacak. Karadeniz ekibi ayrılığı video ile duyurdu.

Trabzonspor'da Egemen Korkmaz, teknik ekipten ayrıldı

Bordo-mavili kulüp, sosyal medya hesabından bir video yayımlayarak Egemen Korkmaz ile ayrılığı duyurdu.

Ayrılık video ile duyuruldu

Kulübün mesajında, "Formayı ruhuyla terletenler daima Fırtına'nın parçası olurlar. Her şey için teşekkürler Egemen Korkmaz." ifadelerine yer verildi.

İşte Trabzonspor'un yayınladığı video

İlgini Çekebilir
ÖZEL | Trezeguet olmadı yeni sol kanat Rusya'dan
Habere Git

Ayrılık nedeni ailevi ya da kariyer

Egemen Korkmaz'ın ayrılık kararını ailesine yeterince vakit ayıramadığı için aldığı ve bu kararını teknik direktör Abdullah Avcı'ya ilettiği ifade edilmişti. Bir iddiaya göre ise 39 yaşındaki antrenör teknik direktör kariyerine adım atmak istediği için bordo mavili kulüpten ayrıldı.

3 takımda çalıştı

2019 yılında futbolculuk kariyerini noktaladıktan sonra ilk antrenörlük deneyimini Denizlispor'da Mehmet Özdilek'in yardımcısı olarak yapan Egemen Korkmaz, yine Özdilek'le Erzurumspor da ve son olarak Abdullah Avcı'nın ekibine katılarak Trabzonspor'da görev yaptı.

Antrenörlük kariyerinin ilk şampiyonluğunu yaşadı

Futbolculuk kariyerinde 2007-2008 sezonunda Trabzonspor’a transfer olan ve 3 sezon bordo-mavili formayı terleten Egemen Korkmaz, hocalık kariyerinin ilk şampiyonluğunu yaşadığı bordo-mavili takımda yaşadı.

Bakasetas veda mesajı yayınladı

Egemen Korkmaz’ın ayrılığı üzerine Trabzonsporlu Bakasetas, eski antrenörü için veda mesajı yayımladı. Egemen Korkmaz’a sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla veda eden Anastasios Bakasetas, “Harika kişi, fantastik karakter. Her şey için teşekkürler” ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler