Trabzonspor, Aziz Behich'i de transfer listesine ekledi! Mas ayrılırsa...

28.12.2017 - 10:45 | Son Güncellenme: 28.12.2017 - 10:45

Trabzonspor, Arjantinli sol bek Emmanuel Mas'ın ayrılması halinde Antalyasporlu Sakıb’tan sonra Bursaspor’un başarılı ismi Aziz Behich'i de listeye dahil etti.

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ile teknik direktör Rıza Çalımbay, yarın İstanbul'da bir araya gelerek transfer çalışmalarını netleştirecek. Özellikle de Emmanuel Mas'ın ayrılma ihtimaline karşın sol beke takviye yapmak isteyen bordo-mavililer, ilk olarak Antalyaspor'dan Sakıb Aytaç'ı gündemine almıştı.

Bir başka alternatif ise Bursasporlu Aziz Behich. 27 yaşındaki sol bek için Trabzonspor'un Volkan Şen'i önereceği, ayrıca Çalımbay'ın onaylaması halinde Dame N'Doye'u da takasa dahil edebileceği ifade edildi.

MAS... Trabzonspor'a geçen sezon devre arasında gelen futbolcu, oynadığı 14 maçta 1 asist üretti. Arjantinli oyuncunun Boca Juniors ile anlaştığı ve eşyalarını bile topladığı iddia edildi. Mas'ın güncel değeri ise 4 milyon Euro olarak ifade ediliyor.

AZİZ BEHİCH... Yıldız oyuncu, bu sezon Bursaspor formasıyla 15 maçta 5 gol attı ve 1 de asist yaptı. Aziz Behich'in Bursaspor ile sözleşmesi Haziran 2019'da sona eriyor.

Sabah

Senin için hazırladığımız haberler