Sporting Lizbon Trabzonspor'da Anastasios Bakasetas'ı Transfer Ediyor!

Akın Ungan
08.04.2022 - 20:15 | Son Güncellenme: 08.04.2022 - 20:54

Trabzonspor'da Anastasios Bakasetas transfer oluyor. Lemi Çelik, Sporting Lizbon'un Baksetas'ın bonservis bedelini ödemeyi kabul ettiğini söyledi. İşte detaylar.

Sporting Lizbon Trabzonspor'da Anastasios Bakasetas'ı Transfer Ediyor!

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 31 haftada en yakın rakibi Konyaspor'a 13 puan fark atan ve şampiyonluk hasretine son vermeye çok yakın olan Trabzonspor'da ayırlık gündemde. Uzun yıllar Trabzonspor forması giyen teknik direktör Lemi Çelik, Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olurken, Anastasios Bakasetas'ın transfer olacağını söyledi.

Bakasetas'ın bonservisini ödeyecekler

Teknik direktör Lemi Çelik, Portekiz kulübü Sporting Lizbon'un Anastasios Bakasetas için bonservis bedelini ödemeyi kabul ettiğini söyledi. Çelik, şu şekilde konuştu:

"Sporting Lizbon Trabzonspor'la anlaştı"

"Sporting Lizbon, Trabzonspor'la anlaştı. Sözleşmesinde 12 milyon Euro veren takım, otomatik olarak oyuncuyu transfer edebilir şeklinde bir madde var. Sporting bunu ödemeyi kabul etti."

"Bakasetas gitmek istemiyor"

"Ama Bakasetas gitmek istemiyor; çünkü Trabzonspor'da çok mutlu. Ayrıca gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak. Abdullah Avcı'nın sistemi içerisinde çok önemli bir yere sahip oldu ve çok verimli oluyor. Bütün bunları bırakıp gitmek istemiyor."

16 gole direkt etki

Trabzonspor forması ile bu sezon 35 karşılaşmada görev alan Anastasios Bakasetas, 8 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, 8 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi. 6 sarı kart gören Yunan oyuncu Karadeniz ekibinin 16 golünde direkt etkiye sahip oldu.

Senin için hazırladığımız haberler