Trabzonspor, Anastasios Bakasetas'ı KAP'a bildirdi! Panathinaikos...

22.01.2024 - 12:10 | Son Güncellenme: 22.01.2024 - 12:53

Son dakika transfer haberleri. Süper Lig takımlarından Trabzonspor, Anastasios Bakasetas'ın transferi için Panathinaikos ile görüşmelere başladı. İşte detaylar.

Trabzonspor, Anastasios Bakasetas'ı KAP'a bildirdi! Panathinaikos...

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor, Anastasios Bakasetas'ın transferi için Yunan kulübü Panathinaikos ile görüşmelere başladığını Kamu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Resmi açıklama

KAP'tan yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Anastasios Bakasetas'ın, Panathinaikos FC'ye kesin transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır" ifadelerine yer verildi. 

Panathinaikos da duyurdu

Panathinaikos kulübü de, Anastasios Bakasetas transferinin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile duyurdu. Yapılan paylaşımda, "Bugün büyük bir gün olacak" ifadelerine yer verildi.

Galatasaray maçında son kez Trabzonspor formasını giydi

Yunan futbolcu, Galatasaray maçıyla son kez bordo-mavili formayı giydiğini açıklamıştı. Bakasetas, "Trabzonspor formasıyla son maçıma çıktım. Bu vedanın daha iyi olmasını isterdim. Böyle bir derbi mağlubiyeti olsun istemezdim ama hayatta bazen isteklerimiz olmuyor. Buradan ayrılırken herkese teşekkür etmek istiyorum. Burada sevgi ve saygı gördüm" ifadelerini kullanmıştı.

FATİH TERİM: VITOR HUGO GELDİ, BAKASETAS DA GELECEK

İlgini Çekebilir
Quaresma'dan Beşiktaş itirafı: "Bir ihtimal"
Habere Git

Trabzonspor'da şampiyonluk sevinci yaşadı

30 yaşındaki yıldız oyuncu, Trabzonspor ile 121 karşılaşmaya çıktı, 33 gol ve 24 asist kaydetti. Yunan oyuncu ayrıca bordo-mavili takım ile 1 Lig 1 ve 1 Türkiye Süper Kupası şampiyonluğu sevinci yaşadı.

Ara transfer döneminde dördüncü ayrılık

Bilindiği üzere Trabzonspor geçtiğimiz günlerde Jens Stryger Larsen ile de yollarını ayırmıştı. Ayrıca Toni Teklic ve Dimitrios Kourbelis ise Fatih Karagümrük'e kiralanmıştı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'a İspanyol orta saha! Görüşmeler başladı
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler