Trabzonspor - Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? 11'ler

23.12.2023 - 08:28 | Son Güncellenme: 23.12.2023 - 18:04

Süper Lig'de Trabzonspor ile Rams Başakşehir karşılaşıyor. Trabzonspor - Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte mücadelenin 11'leri.

Trabzonspor - Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? 11'ler

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 18'inci haftasında Trabzonspor ile Rams Başakşehir karşı karşıya geliyor. Teknik direktör Abdullah Avcı ile çıkışa geçen Bordo-Mavililer, İstanbul temsilcisi karşısında kazanarak yoluna devam etmeyi hedefliyor.

Trabzonspor - Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Trabzonspor ile Başakşehir arasındaki Süper Lig maçı 23 Aralık Cumartesi günü, saat 19.00'da başlayacak. Karşılaşma beIN SPORTS 1'den canlı olarak yayınlanacak.

Ligde oynadığı 16 maçta 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 8 mağlubiyet alan RAMS Başakşehir, 18 puanla 12. sırada yer alıyor. 15 karşılaşmada 8 galibiyet, 2 beraberlik ve 5 mağlubiyet yaşayan Trabzonspor ise 4. sırada bulunuyor.

İlgini Çekebilir
Süper Lig'de yabancı sınırı kalkıyor!
Habere Git

Trabzonspor'un eksikleri

Trabzonspor'da Pepe, Fernandez, Orsic, Abdülkadir Ömür, Umut Bozok ve Bakic sakatlıklarından dolayı Başakşehir'e karşı forma giyemeyecek.

Başakşehir'in eksikleri

Başakşehir'de ise Edgar Ie, Efe Koyuncu, Szysz, Dennis ve Muhammed Şengezer sakatlıklarından dolayı, Deniz Türüç ve Opoku kart cezalarından dolayı Trabzonspor maçında oynayamayacak.

11'ler belli oldu

Trabzonspor: Uğurcan, Larsen, Mendy, Denswil, Eren, Berat, Bakasetas, Abdülkadir, Visca, Trezeguet, Onuachu

Başakşehir: Volkan, Dubois, Duarte, Ba, Lima, Mehdi, Berkay, Pelkas, Serdar, Figueiredo, Piatek

Senin için hazırladığımız haberler